NOVI DETALJI

Brad Pitt forsirao je vjenčanje, a Angelina Jolie je nakon trećeg razvoda odlučila da se nikad više neće udavati

03.10.2019 u 11:15

Bionic
Reading

Pet godina prošlo je od intimne vjenčane ceremonije Brada Pitta i Angeline Jolie, koji su fotografije svog važnog dana odlučili podijeliti sa svijetom preko magazina People. Sve je izgledalo poput bajke, no kada se malo zagrebe ispod površine, ispada da je u odnosu bilo mnogo nerazumijevanja. Zašto je Angelina Jolie ipak pristala na brak koji se raspao ni dvije godine nakon, sada otkriva njezin bliski prijatelj

Iako je ta tema odavno prožvakana, svaki novi detalj o ljubavnom odnosu i prekidu Angeline Jolie i Brada Pitta uvijek izazove pažnju javnosti. Tako je sada blizak prijatelj slavne glumice odlučio ispričati pravu istinu cijele naizgled bajkovite priče o njihovom vjenčanju.

Prema njegovoj priči, koja dolazi na vidjelo pet godina nakon samog događaja, Angelina je na brak pristala isključivo jer je Pitt to forsirao.

Podsjetimo, glumica i glumac upoznali su se tijekom snimanja filma 'Gospodin i gospođa Smith' dok je Brad još bio u braku s Jennifer Aniston. Njihova veza tako je 2005. odjeknula poput prave bombe, a par je dugo bio osuđivan zbog načina na koji su počeli svoju ljubav i povrijedili Aniston.

Međutim, kako su godine odmicale njihova je ljubav izgledala sve snažnije i postala sinonim za jednu od najljepših u Hollywoodu. Sve im je išlo od ruke, njihova zajednica proširivala se pa su zajedno odgajali šestero djece, a onda je Brad nakon sedam godina odlučio zapečatiti svoju ljubav.

Neimenovani izvor, navodno blizak prijatelj Angeline Jolie, za magazin Us Weekly otkrio je da su zaruke i vjenčanje bili isključivo Pittova želja.

'Angelina je osjećala velik pritisak, osjećala je kao da ju je Brad doveo pred gotov čin pa je pristala na sve', kazao je.

Vjenčanje je održano 2014., dvije godine nakon zaruka, u njihovu dvorcu u na jugu Francuske i sve je prošlo skriveno od medija. Tek naknadno, par je odlučio dio fotografija podijeliti s javnosti. Angelina je blistala u posebno po njoj krojenoj vjenčanici s velom modne kuće Versace na kojem su bili vidljivi crteži i poruke njihove djece.

Prava mala bajka, reklo bi se na prvu. No ispod površine bilo je mnogo nejasnoća, frustracija i neslaganja. Svemu tome u prilog nisu išli Bradovi problemi s alkoholom.

Ni dvije godine nakon vjenčanja, par je objavio razvod, a sudska parnica oko skrbništva nad djecom do dana današnjeg nije finalizirana.

Traume zbog trećeg po redu propalog braka 44-godišnju Angelinu doveli su do drastične odluke da se više nikada neće udavati.

Podsjetimo, Jolie se davne 1996. udala za Jonnyja Lee Millera od kojeg se rastala tri godine nakon. Billyju Bobu Thorntonu obećala se 2000., a razvod je uslijedio također tri godine nakon. U vezi s Pittom ukupno je provela devet godina, od čega u braku samo dvije.

Angelina Jolie s djecom Izvor: Profimedia / Autor: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia