ZABAVNA SNIMKA

Svi bruje o srpskoj predstavnici: Konstrakta u urnebesnom videu otkrila je li ikad muzla kravu

13.05.2022 u 23:33

Bionic
Reading

Srpska predstavnica Konstrakta izborila je sinoć u uzbudljivoj završnici ulazak u finale Eurosonga u Torinu s pjesmom 'In Corpore Sano', a o osebujnoj arhitektici iz Beograda ne prestaje se govoriti

Ana Đurić, odnosno Konstrakta, jedna je od najvećih senzacija ovogodišnjeg Eurosonga. Sad se pojavio i zanimljiv video za YouTube kanal Eurovizije gdje su crnokosu pjevačicu pitali je li ikada u životu pomuzla kravu.

Konstrakta je otkrila da je, te demonstrirala kako je to učinila.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

'Muzla sam kravu kada sam bila mala, s oko 10 godina. Dva puta sam muzla kravu u istom danu', ispričala je Konstrakta, a nakon toga je rukama pokazala kako je muzla kravu.

  • +14
Konstrakta Izvor: Profimedia / Autor: Jussi Nukari / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Čudno je musti kravu, jer morate imati dobru tehniku. Bitno je da vučete vime u dobrom pravcu i jako je toplo kada to radite. Jedno zabavno iskustvo', u svom je stilu ispričala pjevačica i sve oduševila.

Konstraktin netipičan nastup u kojem, među ostalim, pere i ruke dobio je lavinu pozitivnih reakcija. Mnogi su mislili da Konstraktino pranje ruku na pozornici simbolički znači da pere ruke od svega, a sada je pojasnila da nije tako. 'Ovo je pjesma o zdravlju i atmosferi u kojoj živimo, u kojoj je zdravlje stavljeno na mjesto najviše vrijednosti. Zato nam je bio potreban neki kompulzivni aspekt u pjesmi pa smo odlučili da to bude pranje ruku', rekla je ranije za Eurovision TV.

Uz Srbiju u finale se plasiralo još devet zemalja: Belgija, Češka, Azerbajdžan, Poljska, Finska, Estonija, Australija, Švedska i Rumunjska. Ovim zemljama u subotnjem nastupu pridružit će se i Švicarska, Armenija, Island, Litva, Portugal, Norveška, Grčka, Ukrajina, Moldavija i Nizozemska, kao i 'velika petorka' koju čine: Njemačka, Španjolska, Ujedinjeno Kraljevstvo, Italija i Francuska.