UVIJEK ZANIMLJIVA

Konstrakta je za svoj nastup u Torinu odabrala hrvatske borosane, cipele koje se ne mogu kupiti u Srbiji

13.05.2022 u 10:00

Bionic
Reading

Već nekoliko puta uvjerila nas je da ima smisla za estetiku, a arhitektica po struci ima i istančan modni ukus. Srpska predstavnica na Eurosongu oduševljava svojim modnim kombinacijama otkako je postala poznata diljem regije, a za svoj nastup u Torinu pomno je birala stajling

Konstrakta je za nastup odabrala upečatljivo bijelo odijelo kratkih rukava sa stručkom cvijeća s lijeve strane, aludirajući time na srce koje se kao motiv pojavilo kao dio scenografije te poruku pjesme o zdravlju kao glavnom imperativu današnjice.

Pjevačica koja predstavlja Srbiju na ovogodišnjem Eurosongu, a koja je pjesmom 'In corpore sano' izborila nastavak natjecanja u finalu, intrigira i svojim stajlinzima.

Konstrakta pomno bira sve svoje odjevne komade, a ne krije da voli bijelu boju i netipične modne kombinacije koje će ju na neki način istaknuti u masi. Nije pobornica trendovskog odijevanja.

Zgodna crnka za svoje je nastupe do sada uglavnom birala jedne cipele, koje kriju zanimljivu priču. Riječ je o popularnim borosanama, obući hrvatske proizvodnje. Originalni je to hrvatski proizvod koji se može nabaviti isključivo u našoj zemlji, pa je srpska pjevačica teško došla do svog primjerka koji je silno željela za nastup u Torinu.

Naime, kako piše Nova.rs, Konstraktin tim stupio je u kontakt s Dejanom Aćimovićem, glumcem koji živi u Zagrebu te koji joj je nabavio borosane po cijeni od 250 kuna. Cipelu s kutijama potom je uručio Zrinku Ogresti, redatelju koji je prilikom svog dolaska u Beograd dostavio paket pjevačici.

Konstrakta Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL