FASHION GURU

Na Eurosongu ima svega, ali volio bih da pobijedi Konstrakta jer joj ostali nisu ni do borosana

  • 13.05.2022 u 14:49

  • Bionic
    Reading

    Konstraktin nastup u drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga jedan je od onih o kojima se naveliko govori, a osebujna Srpkinja, osim pjesmom i nastupom, pozornost je privukla zanimljivim stajlingom

    Da je naša Mia nastupala u sinoćnjoj polufinalnoj večeri, još bi manje šanse imala za prolazak u finale. Vidjeli smo odlične solo djevojke iz regije, poput predstavnice Sjeverne Makedonije, koja je osim divnog glasa imala i jako dobru pjesmu, a i stajling koji je primjeren današnjem svijetu i njezinim godinama, pa i mlada Crnogorka Vladana dobro je branila svoju državu, da ni ne spominjem trenutačnu zvijezdu Eurosonga, Konstraktu.

    Njezin inovativni performans digao je cijelu dvoranu na noge te je pljeskala u ritmu pjesme. Ona nije samo predstavnica Srbije, već svih onih koji na bilo koji način govore o bitnim temama.

    • +14
    Konstrakta Izvor: Profimedia / Autor: Jussi Nukari / Shutterstock Editorial / Profimedia

    Njezin stajling u borosanama, koje su sinonim za žene iz radničke klase diljem regije, i bijeloj kuti, sinonimu čistoće i zdravlja, o kojem pjeva, kao i njegovom statusu u današnjem sustavu, odlično je pogođen uz pjesmu i izvedbu.

    Na Eurosongu doista ima svega, od bezveznih do glasnih pokušaja, ali bit ću iskren, volio bih da pobijedi Konstrakta jer joj ostali nisu ni do borosana.

    Konstrakta na ceremoniji otvorenja Eurosonga Izvor: Profimedia / Autor: maximon / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.