sprema se vjenčanje

Svi bruje o njezinoj trudnoći s najboljim prijateljem bivšeg muža, a otac Anđelke Prpić na to kaže: 'Nije baš lako'

29.01.2023 u 12:49

Bionic
Reading

Rasplet događaja na ljubavnom planu srpska glumica Anđelke Prpić nedavno je šokirao javnost, a sada je je o čitavoj situaciji progovorio i njezin otac Predrag

Popularna glumica koju mnogi pamte iz serije 'Andrija i Anđelka' nedavno je podigla popriličnu prašinu u javnosti kada se saznalo da čeka dijete s najboljim prijateljem bivšeg supruga. Anđelka Prpić je prethodno devet godina bila u braku s Darijem Prpićem, bivši supružnici imaju sina Jakšu. Nakon bračnog brodoloma Anđelka se zaljubila u Marka, najboljeg prijatelja svog bivšeg supruga, par očekuje i rođenje djeteta, Naime, Anđelka je već u rugom tromjesječju trudnoće, a par navodno planira i vjenčanje.

Anđelkin bivši suprug nedavno je izjavio da mu niti najmanje ne smeta veza njegovog bivšeg najboljeg prijatelja i bivše supruge, a našalio se da bi im rado bio i kum te da ga ne smeta ukoliko tajnoviti Marko isto postane Prpić.

Vijesti iz Anđelkinog ljubavnog života privukle su veliku pažnju javnosti u regiji, a o tome je sada progovorio i njezin otac Predrag Stević za emisiju 'Metar moga sela'.

'Pa, da vam kažem, nije baš lako. Više žena nego ja... Malo me to tko pita, ali ja je podržavam u svemu, to je moje dijete. Ja je nisam udavao ni ovo, sama je to riješila. Kažem vam, baš me nitko nije pitao: "Što je bilo, što je ovo...", stvarno nikad, a dođu tako kod Duške, pitaju, ona se malo iznervira i zabrine,' ispričao je Anđelkin otac Predrag, a prenosi Blic.

Anđelkin otac ispričao je i kakva je Anđelka bila prije nego li je postala poznata glumica. 'Ostala je prizemna, kao što je uvijek bila i što mi je najdraže, zna odakle je što je uvijek i naglašavala i ponosan sam nju što je uspjela u životu i što ima i obitelj, sad će i drugo dijete, kao što znate,' rekao je.

  • +6
Anđelka Prpić Izvor: Cropix / Autor: Danijel Soldo / CROPIX