trudna s prijateljem

Konačno se oglasio i bivši muž Anđelke Prpić: 'Čak i ako Marko poželi uzeti moje prezime, nemam ništa protiv'

27.12.2022 u 10:15

Bionic
Reading

Nakon što je u medijima odjeknula vijest o trudnoći popularne srpske glumice i komičarke Anđelke Prpić, svi su čekali reakcije njezinog bivšeg supruga Darija Prpića. Razlog tome je što je otac Anđelkinog djeteta zapravo bivši Darijev bliski prijatelj pa cijela situacija izgleda kao da gledamo neki zanimljivi film

Radosna vijest o trudnoći Anđelke Prpić ubrzo je postala još zanimljivija jer je otkriveno da Anđelka očekuje dijete s najboljim prijateljem svojeg bivšeg supruga. Scenarij koji zvuči kao da je riječ o kakvoj holivudskoj komediji mnogi nisu očekivali, a sigurno ni Dario Prpić. Nakon što je vijest izašla u medijima, svi su očekivali što će on reći.

Kako prenosi Kurir, Prpić je tu vijest prihvatio mirno. Iako ga je vijest sigurno iznenadila, Prpićev krug bliskih prijatelja otkrio je da se Prpić sada već i šali s cijelom situacijom. 'Želim im svu sreću, ako se budu vjenčali, mogu im biti kum! Čak i ako Marko poželi uzeti moje prezime, nemam ništa protiv', našalio se otkrivši koliko je 'frajerski' podnio cijelu situaciju.

'Kada mu je jedna bliska osoba ispričala da su oni zajedno već nekoliko mjeseci i da čekaju i dijete, kao i da sve skrivaju od njega, bio je u šoku. Nije mogao doći k sebi danima', otkrio je izvor blizak Dariju Prpiću.

Čini se da su Marko i Anđelka uspjeli skrivati svoju vezu čak pet mjeseci jer Anđelka već pet mjeseci čuva svoj trudnički trbuščić.

Iako je Prpić dobre volje, dugogodišnje prijateljstvo s Markom završilo je. On je čak i upoznao svoju bivšu suprugu i bivšeg najboljeg prijatelja koji je bio u 11-godišnjoj vezi prije negoli se upustio u vezu sa simpatičnom plavokosom srpskom zvijezdom serije 'Andrija i Anđelka'. Anđelka i Dario Prpić vjenčali su se 2011. godine, a razveli nakon devet godina braka. Iako o tome nisu govorili u javnosti, razlog prekidu navodno je ljubomora s kojom se glumica nije mogla nositi.

  • +6
Anđelka Prpić Izvor: Cropix / Autor: Danijel Soldo / CROPIX