prva fotografija

Anđelka Prpić prvi put na fotografiji s novim partnerom, a nasmiješena lica dokazuju da su uistinu sretni

16.01.2023 u 11:59

Bionic
Reading

Vijest da će simpatična srpska glumica na svijet donijeti bebicu s partnerom Markom glasno je odjeknula u javnosti. Okolnosti trudnoće nekima su neobične, no osmijeh na Anđelkinom licu svjedoči da ju tuđa mišljenja ne diraju te da usprkos svima uživa u društvu bliskih ljudi i partnera, kojeg smo prvi put vidjeli na fotografiji koju je nedavno objavila popularna glumica Tihana Lazović Trifunović

Popularna srpska glumica Anđelka Prpić koju smo imali priliku upoznati u seriji 'Andrija i Anđelka' uskoro će ponovno uploviti u bračnu luku, a nedavno otkriveno 'blaženo stanje' izazvalo je veliko zanimanje javnosti i medija. Anđelka očekuje dijete s najboljim prijateljem bivšeg supruga, a iako je dosad skrivala novog partnera njihova 'sretna lica' otkrila je njezina bliska prijateljica.

Fotografije s rođendanske zabave svog supruga Branislava i bliskog prijatelja Slavka Beleslina podijelila je popularna glumica Tihana Lazović Trifunović, a među uzvanicima bili su i Anđelka Prpić sa svojim partnerom Markom. Na objavljenoj fotografiji nemoguće je ne primijetiti iskren osmijeh medijima zanimljivog para, što pokazuje koliko uživaju u zajedničkim trenutcima.

Nasmiješeno društvo uživalo je u rođendanskoj zabavi u Beogradu, a objavljena fotografija prva je zajednička fotografija na kojoj su Anđelkini obožavatelji imali priliku vidjeti njezinog partnera s kojim iščekuje dijete, a sve glasnija su i šuškanja da će budući roditelji 'tajnu vezu' okruniti i brakom.

'Kada je saznala da je trudna, ona i Marko su se dogovorili da se vjenčaju u skorije vrijeme i da to naprave u tajnosti jer su im preko glave natpisi u medijima, skečevi i šale na njihov račun na društvenim mrežama. Osim toga, njenom partneru jako smeta što se ona i dalje preziva Prpić, pa su se dogovorili da na vjenčanju uzme njegovo prezime', otkrio je nedavno izvor blizak glumici.

  • +6
Anđelka Prpić Izvor: Cropix / Autor: Danijel Soldo / CROPIX