čekaju prinovu

Sve u tajnosti: Anđelka Prpić još će jedanput čuti vlastita svadbena zvona

06.01.2023 u 14:25

Bionic
Reading

Srpska glumica nedavno je šokirala javnost svojom trudnoćom. No nije samo blaženo stanje razlog velike medijske pozornosti koja joj se u zadnje vrijeme pridaje, dijete čeka s najboljim prijateljem bivšeg supruga

Popularna glumica koju smo gledali u seriji 'Andrija i Anđelka' nedavno je uzbudila javnost kada se saznalo da čeka dijete s najboljim prijateljem bivšeg supruga. Anđelka Prpić je trudna već pet mjeseci pa se čini da su ona i njezin partner Marko uspješno skrivali svoju vezu i dulje od toga. Svoju vezu uskoro će okruniti brakom, o čemu izvještava Blic.

'Anđelka nema nikakvih prepreka da ponovo stane na ludi kamen. Ona je zakonski razvedena, pa samim tim je i slobodna žena. Kada je saznala da je trudna, ona i Marko su se dogovorili da se vjenčaju u skorije vrijeme i da to naprave u tajnosti jer su im preko glave natpisi u medijima, skečevi i šale na njihov račun na društvenim mrežama. Osim toga, njenom partneru jako smeta što se ona i dalje preziva Prpić, pa su se dogovorili da na vjenčanju uzme njegovo prezime', otkriva izvor blizak glumici.

Dario Prpić nedavno je izjavio da mu niti najmanje ne smeta veza njegovog bivšeg najboljeg prijatelja i bivše supruge, a našalio se da bi im rado bio i kum te da ga ne smeta ukoliko tajnoviti Marko isto postane Prpić. S obzirom na izjavu Anđelki bliske osobe, čini se da Marko ipak neće uzeti prezime svog bivšeg prijatelja.

'Oni se uveliko pripremaju za taj dan i sve detalje drže u strogoj tajnosti kako mediji ne bi izvještavali sa ovog događaja. Dan prije toga će kumovi znati gdje će biti obavljeno vjenčanje, i to je to', dodao je izvor blizak glumici.

  • +6
Anđelka Prpić Izvor: Cropix / Autor: Danijel Soldo / CROPIX