VOŽNJA ZA PAMĆENJE

Sve je otkrila na Instagramu: Monika Olujić (ex Kravić) proslavila 39. rođendan na najljepši mogući način

28.07.2021 u 08:55

Bionic
Reading

Do rođenja trećeg sina Monika Olujić broji još doista sitno, jer joj je, kako je već otkriveno, termin poroda ove jeseni, no to ne znači da miruje u trudnoći. Proslavila je 39. rođendan na Sardiniji, a djelić uživanja u ljepotama susjedne Italije podijelila je s prijateljima, ali i obožavateljima

Iako je televizijski mikrofon odavno zamijenila novim poslovnim pothvatima te se, barem na Instagramu, predstavlja kao novinarka, stilistica interijera i mama, interes za svime što radi Monika Olujić, nekada poznata kao Monika Kravić, ne pada ni najmanje.

Stoga ne treba čuditi to da je i njezina posljednja objava dobila pregršt komentara na Instagramu. A kako i ne bi kada ju je Monika objavila povodom 39. rođendana koji je proslavila 27. srpnja.

Uz kratak video, u kojem je Monika snimana sa stražnjeg sjedala dok vozi kabriolet, tek je napisala: '39-i' i uz to dodala emotikon sunca, ali i hashtagove kojima je otkrila da je na Sardiniji.

Čestitke povodom rođendana i dobre želje krenule su se nizati, a među njima našle su se i one Ivane Paradžiković, Aleksandre Dojčinović i mnogih drugih.

  • +2
Monika Kravić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Monika Olujić, koja je prezime svog drugog supruga uzela nakon vjenčanja u svibnju ove godine, u visokom je stupnju trudnoće i ove će jeseni roditi sina. Za nju će to biti treće dijete, a prvo njezinom suprugu, odvjetniku Franu Olujiću. Dvojicu sinova, 8-godišnjeg Jakova i 11-godišnjeg Josipa, dobila je u braku sa sinom Zdravka Mamića, Marijem.