izazovi u braku

Supruga hrvatskog nogometaša otvorila dušu: 'Ni u jednoj vezi ne sija sunce stalno'

24.12.2021 u 13:10

Bionic
Reading

Melanie Bradarić na Instagramu je čestitala godišnjicu braka suprugu Filipu do sad ne viđenom fotografijom s njihovog vjenčanja. Nedugo nakon tog velikog dana par je dobio sina Luku, a početkom studenog ove godine u obitelj Bradarić stigla je još jedna prinova, kćer Lana

Lijepa wagsica često dijeli na svojoj društvenoj mreži Instagram fotke svoje obitelji i trenutaka iz privatnog života, a sada je pala jedna do sad ne viđena i to s njihovog vjenčanja.

'Ni u jednoj vezi ne sija sunce stalno, ali dvoje mogu podijeliti kišobran i preživjeti oluju zajedno', kratko je napisala Melanie Bradarić uz romantičnu fotografiju. Ona i nogometaš poziraju zagrljeni na Sustipanu i zaljubljeno gledaju jedno u drugo.

'Život u Saudijskoj Arabiji dosta se razlikuje od života u Europi, ali čovjek se na sve navikne, pa smo i mi. Iskreno, zamotam se kada izlazim izvan dijela u kojem živimo iz poštovanja prema drugoj kulturi. Zadovoljni smo i dobro smo se snašli, a narod je jako ugodan i uvijek spreman pomoći', ispričala je Melanie ranije za Story. Naime, ondje Filip igra za nogometni klub Al Ain. Podsjetimo, par se vjenčao u ožujku 2017. godine u riječkoj gradskoj vijećnici, a poznaju se još od vrtića. Godinama su bili u istom društvu i tako su se zaljubili.

  • +3
Melanie Bradarić Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram