u iščekivanju prvog dana proljeća

Sudionici showa 'Zvijezde pjevaju' otkrivaju kako se spremaju za svoj prvi nastup

13.03.2020 u 14:06

Bionic
Reading

Pripreme za veliko glazbeno natjecanje na HTV-u u punom su jeku. Jedan od najuspješnijih zabavno-televizijskih formata doživjet će svoju devetu sezonu. Emisija se vraća s osam novih zvijezda, te s nekoliko novih mentora. Neki od njih na društvenim mrežama objavljuju impresije

Dok na HTV-u još razmišljaju hoće li u studiju showa 'Zvijezde pjevaju' biti publike, natjecatelji se vrijedno spremaju za svoje prve nastupe.

'Jako, jako dobar učenik da sam se zapitala dal' ga trebam smatrati učenikom', pohvalila je Antonia Matković Šerić za svoj pulena Ivana Šarića.

Jedan od najsimpatičnijih parova nove sezone Maja Ciglenečki i Bojan Jambrošić najaktivniji su kad je riječ o objavama na društvenim mrežama. 'Kada je stigao poziv da se priključim ovogodišnjoj postavi, nisam se nimalo dvoumila. Svaka nova stavka u kalendaru je izazov, ali s obzirom na to da većinom radim ujutro, probe se uglavnom mogu ugurati u ranije poslijepodnevne sate pa ostaje vremena za obiteljska druženja u nastavku dana. Ako nešto moram žrtvovati, onda će to i ovoga puta biti kvalitetan san', izjavila je lijepa HRT-ovka za tportal.

Za njih će iz sveg srca navijati Bojanova lanjska partnerica Ashley Colburn koja je u komentarima poručila da bi htjela biti njihov prateći vokal.

I dok Lidija Bačić i Dean Kotiga škrtare na pokazivanju dijelića atmosfere sa svojih priprema za pjevački show, njihov konkurent i pobjednik prošle sezone, Dino Jelusić je 'upao' u njihovu prostoriju na HTV-u i uspio snimiti malo njihove atmosfere.

'Volim pjevati i najbolja sam uživo. Drago mi je što je HRT prepoznao moje vokalne sposobnosti i što ću mentorirati Kotigu', pohvalila se Lidija Bačić za Jutarnji list.

HTV-ov urednik i voditelj Damir Smrtić je u hashtagu pored fotografije na kojoj pozira sa svojom mentoricom Ivanom Kindl, poručio do pobjede'. 'U drugom razredu osnovne škole roditelji su me upisali i u muzičku školu. Svirao sam klavir, ali nisam izdržao ni godinu dana. Nije mi se dalo', ispričao je za Jutarnji list. Kad je riječ o žiriju, rekao je da ga je najviše strah Tonyja Cetinskog baš kao i meteorologinju Kristina Klemenčić Novinc.

View this post on Instagram

#zvijezdepjevaju#prvaproba#dopobjede

A post shared by Damir Smrtić (@damirsmrtic) on

Ona i Ivan Zak vrijedno vježbaju. 'Nadam se da ću opravdati sve nade i želje koje ljudi polažu u mene i da nikog neću razočarati. Najveći kritičar će vjerojatno biti moj suprug Lovro', poručila je Kristina nedavno u razgovoru za tportal. Ona nema prevelika očekivanja od showa jer je izjavila da je realist te se nada dobroj zabavi.

  • +19
Zvijezde pjevaju Izvor: Promo fotografije / Autor: Denis Lepur za HRT