MJERE ZAŠTITE

'Tvoje lice zvuči poznato' nadalje će biti snimano bez publike, a na HTV-u još vijećaju oko showa 'Zvijezde pjevaju'

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo

Mjere za prevenciju širenja koronavirusa donijele su brojne promjene u način života, a njima se moraju prilagoditi i TV kuće. Tako će se 'Tvoje lice zvuči poznato' snimati bez publike, a sa HTV-a kažu kako još nisu donijeli konačnu odluku oko showa 'Zvijezde pjevaju'

Dva popularna televizijska showa 'Tvoje lice zvuči poznato' koji je prošlog vikenda krenuo sa svojom sezonom na Novoj TV, te 'Zvijezde pjevaju' koji će se početi emitirati 21. ožujka na HTV-u u svojim studijima imaju publiku koja podržava natjecatelje. Zanimalo nas je hoće li s obzirom na provođenje mjera zaštite od širenja korona virusa odustati od dovođenja većeg broja ljudi.

'Nova TV poduzela je nekoliko mjera s ciljem zašite zaposlenika, suradnika, lokalne zajednice, ali i kontinuiteta poslovanja. Poduzete su mjere vezane uz higijenske uvjete u svim prostorima Nove TV, što uključuje i setove. Produkcijski procesi su optimizirani na način da se smanje svi nepotrebni kontakti, tako će primjerice show 'Tvoje lice zvuči poznato' nadalje biti sniman bez publike. Svi naši projekti pa neometano će nastaviti sa snimanjem, samo s optimiziranim procesima , mjerama sigurnosti kao i najvišim higijenskim standardima', stoji u dopisu kojeg smo dobili s Nove TV.

Tvoje lice zuči poznato

Tvoje lice zuči poznato

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo Nova TV

I dok na Novoj TV već znaju kako će se ponašati sukladno sa novonastalom situacijom, s HTV-a smo dobili slijedeći odgovor:

'Konačna odluka nije još donesena, ali ćemo je javiti kad bude. Naravno da razmišljamo o situaciji i želimo donijeti najbolju odluku', za tportal je izjavila urednica showa 'Tvoje lice zvuči poznato', Uršula Tolj.

Sukladno preporuci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o odgodi održavanja javnih događanja s više od 1000 posjetitelja, Upravni odbor Porina, kojeg je također trebao emitirati HTV, početkom tjedna je odgodio dodjelu koja se trebala održati 27. ožujka u Centru Zamet u Rijeci. O novom datumu održavanja Porina javnost će biti obaviještena na vrijeme.

Preventivne mjere za zaštitu od koronavirusa

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!