Kakva kombinacija

Dean Kotiga koji s Lidijom Bačić pjeva u showu 'Zvijezde pjevaju' provocira i konkurentima poručuje: 'Nemate šanse'

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Denis Lepur za HRT

Lovac iz 'Potjere' u zadnje vrijeme više plijeni pažnju po objavama na Instagramu od uspjeha u popularnom kvizu. Nakon kolege Krešimira Sučevića Međerala sada se i on sprema pokazati pjevačko umjeće u showu 'Zvijezde pjevaju', a uvjeren u dobar plasman svojim konkurentima je, naravno preko društvene mreže, odaslao poruku

Najavljujući svoje sudjelovanje u showu koji uskoro kreće na HTV-u, Dean Kotiga je u poduljoj objavi među ostalim poručio: 'Ima da glasate za nas kao što nitko za nikog nikada glasao nije, i da rasturimo Ivana Zaka i ostale'. U hashtagu je već najavio 'pobjeda'.

Jednom od svojih konkurenata, Dini Jelusiću koji će ove sezone pjevati s bivšom Miss Hrvatske Josipom Kusić na njegovom profilu je komentirao da nemaju šanse. Pobjednik prošle sezone mu nije ostao dužan: 'Nebu ti ni 100.000 followera pomoglo, pola njih ne zna ni poslat poruku na pozivni broj za tebe i Lillegalnu', napisao je Jelusić.

Inače, Dean Kotiga završio je šestogodišnju Osnovnu glazbenu školu u Pazinu za harmoniku. Barata i sviranjem gitare i klavira, a pjevao je kraće vrijeme i u zboru i u klapi.

'Slušam zaista sve i svašta, pa su se tako samo u posljednjih desetak dana na tapeti našli novi albumi Slipknota, Young Thuga, Lane Del Rey, Bon Ivera, Pharmakona i Blanck Massa itd., što znači zaista šaroliko, iako mi je srce nanometar bliže klasičnoj glazbi i elektronici nego ostalim žanrovima', izjavio je ranije za tportal.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!