harryjev 39. rođendan

Što su Invictus igre pokazale o odnosu princa Harryja s obitelji?

18.09.2023 u 14:03

Bionic
Reading

Za princa Harryja bliži se kraj emotivnog putovanja. Od 9. do 16. rujna 2023. bio je domaćin Invictus igara u Düsseldorfu te je ovdje proslavio i svoj 39. rođendan. Rođendansko slavlje u krugu okupljenih u Düsseldorfu veselilo je princa koji ove godine nije dobio rođendansku čestitku kraljevske obitelji

Veliki projekt princa Harryja je završio, a boravak u Düsseldorfu pokazao je puno o njegovom odnosu s obitelji. U posljednjoj godini Harry se zamjerio kraljevskoj obitelji i posve odmaknuo od Londona, a 39. rođendan razjasnio je u kakvim su odnosima danas.

Iako je princ Harry ovog svibnja svojim dolaskom u London na krunidbu kralja Charlesa III. pokazao da mu je još uvijek stalo do oca, kraljevska obitelj ignorirala je rođendan princa Harryja. Prvi put u povijesti društvenih mreža 15. rujna na službenim profilima kraljevske obitelji nije osvanula rođendanska čestitka.

Nova je to odluka kralja Charlesa koji je odlučio da će rođendanske počasti na društvenim mrežama biti rezervirane isključivo za zaposlene članove kraljevske obitelji i njihovu djecu.

Potez koji je princu zasigurno teško pao ublažili su okupljeni u Düsseldorfu koji su Harryja iznenadili s nekoliko rođendanskih pjesmica i rođendanskom tortom. Iako mu je bilo pomalo neugodno što je u tim trenutcima sav fokus na njemu, princ je uživao u gestama ljubavi.

  • +9
Meghan i Harry na Invictus Games Izvor: Profimedia / Autor: Utrecht Robin/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Rođendan je s njime proslavila i supruga Meghan koja je u Njemačku stigla nekoliko dana nakon njega, no tijekom svog je boravka i opravdala kašnjenje i pokazala da se sjajno osjeća u centru pažnje, ali i bez članova kraljevske obitelji u blizini.

Uz to, Harry i Meghan svakako su svojim ponašanjem odbacili šuškanja o problemima u braku. Tijekom trajanja programa pokazali su zagrljajima i šaputanjem da su još uvijek itekako u ljubavi, a njihovi zajednički nastupi izazvali su mnoge reakcije - i zbog mode i zbog navodnih skrivenih poruka koje su poslali u svijet. Također, Meghan je otkrila da ubrzo i svoju djecu princa Archieja i princezu Lilibet Dianu planiraju uvesti u svijet ovog humanitarnog projekta, a taj obiteljski plan mnoge je razveselio.

  • +3
Princ Harry i Meghan Markle na Invictus igrama Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia