ČEKA SE REAKCIJA WILLIAMA

Princ Harry u Njemačkoj je proslavio rođendan, ali i jednim potezom uzburkao duhove

15.09.2023 u 12:04

Bionic
Reading

U jednom baru u Dusseldorfu princ Harry je sa svojom Meghan proslavio svoj 39. rođendan gdje je nazdravio sa čak šest čaši piva, no ono što je više iznenadilo javnost, njegov je potez koji je očito bio pomno planiran

Uz bogatu večeru, prepunu tradicionalnog njemačkog jela s kobasicama i bečkom šniclom, crvenim kupusom i pire krumpirom, princ Harry nazdravio je sa čak šest piva sam sebi. U jednom baru u Dusseldorfu sa suprugom Meghan Markle proslavio je svoj 39. rođendan i oduševio osoblje para svojom pristupačnošću, ali i ostavljenom velikom napojnicom.

No, ono što je zanimljivije od njegovog rođendana potez je za koji mnogi misle da ga je princ Harry dugo i pomno razmišljao, a sve kako bi ponovno iznervirao svog starijeg brata, princa Williama.

Naime, Harry i Meghan su se tijekom Invictus igara susreli sa šefovima NATO-a u Njemačkoj, odigravši tako još jednu PR igricu, a koja se neće svidjeti njegovom bratu.

Princ od Walesa drugi tjedan putuje u New York u sklopu nastojanja da ojača svoju ulogu globalnog državnika, ali i da bi se susreo s čelnicima Ujedinjenih naroda i prisustvovao summitu za svoju nagradu Earthshot vrijednu 50 milijuna funti, koja se održava već treću godinu.

William je iznimno popularan u Americi i njegov put preko oceana izazvao je veliki interes, a TV kuće ne prestaju se međusobno nadmetati kako bi dobili intervju s budućim britanskim kraljem.

  • +3
Princ Harry i Meghan Markle na Invictus igrama Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Susret vojvode i vojvotkinje od Sussexa sa zapovjednikom združenih snaga NATO-a, generalom Luigijem Migliettom, a sportaši koji sudjeluju na Invictus igrama izjavili su se kako se osjećaju 'uhvaćeni u unakrsnoj vatri između dvojice braće'.

Njihovim susretom s vodećim ljudima NATO-a, kao i susret Williama sa šefovima UN-a, braća su 'pokrila' neke od najvažnijih i najmoćnijih ljudi na svijetu i to je za oba para PR koji je bio itekako pozitivan.