'Buntovnik na čelu'

Stjepan Hauser ponosno nosi ime 'najbolji ljubavnik iz svijeta glazbe s ovih prostora', a otkrio je jesu li mu draže Hrvatice ili Srpkinje

27.12.2022 u 14:20

Bionic
Reading

Za sebe kaže da je 'buntovnik na čelu', a prvi album nazvao je 'The Player'. Stjepan Hauser svakako samopouzdanjem i gardom zavodi djevojke diljem svijeta, a njegova muzika odraz je njegovog buntovništva. Otkrio je da voli sve žene, no kada bi morao birati između Hrvatica i Srpkinja...

Karizmatični čelist Stjepan Hauser pravi je zavodnik, a uz pomoć svog čela osvaja žene i ljubitelje muzike diljem svijeta. Zovu ga 'najboljim ljubavnikom iz svijeta glazbe s ovih prostora', a to samouvjerenom Hauseru paše i laska.

'Paše mi taj kompliment zato jer je uzajaman. Kao što sam rekao, ja volim žene, žene vole mene. To je naš čaroban spoj. Nećemo se lagati, točno je. Ne smeta mi ta titula', otkrio je Hauser za Nova.rs.

'Čelo je moja žena, moja ljubavnica, moja partnerica, moj životni suputnik. A vrlo često me žene pitaju mogu li one biti moje čelo - i što ću onda, moram im ispuniti želju', rekao je.

Ljubitelj žena nakon prekida suradnje s Lukom Šulićem nastavio je sa solo karijerom, a nedavno je izdao i prvi solo album 'The Player', što asocira njegovu osobnost koja javno priznaje da voli žene. Također, svjetsku turneju nazvao je 'Buntovnik na čelu' jer je na čelu ostvario kompozicije koje dotad nisu bile obrađene na takav način.

Njegovo čelo reinterpretiralo je rock i latino skladbe, a spektakl koji je započeo u Budimpešti gledateljima je priuštio i više od onoga čemu su se nadali s Hauserom.

Mnoge je zanimalo kakve žene voli popularni glazbenik, a buntovnik u duši je odgovorio kako radije bira vatrenije Srpkinje jer su Hrvatice kao opatice.

  • +8
Stjepan Hauser Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX