oglasila se

Najstarija kći Gorana Bregovića nakon dugo vremena ukazala se na društvenim mrežama: Iz Beča, u kojem je dugo živjela, vratila se u Sarajevo

07.12.2022 u 12:30

Bionic
Reading

Glazbenik i skladatelj i neprikosnoveni šef Bijelog dugmeta od početka karijere bio je na glasu kao veliki zavodnik, a u ranim dvadesetima srce mu je ukrala misteriozna Jasminka koja mu je rodila prvo dijete, kćer Željku. Desetljećima kasnije o kćeri 72-godišnjeg glazbenika malo se zna, osim što se zna da sa svojim ocem njeguje vrlo blizak odnos

Kako su bosanski mediji nedavno pisali, najstarija kćerka Gorana Bregovića, nedavno se iz Beča vratila u Sarajevo te otvorila trgovinu na Baščaršiji gdje se nude ručno rađena garderoba, nakit i torbe.

'Radnja je krenula, ali tu još ima posla da se završi kako ja želim. Tako da sam na samom startu startova. Ima još stvari da se odrade', ispričala je Željka Bregovićpočetkom prošlog mjeseca za Avaz.

Inače, ovih dana se, nakon duljeg vremena javila na društvenim mrežama i to videom na kojem pozira gledajući se u ogledalu. 'Ma ovo mi je drago da vidim, prija ti boravak ovdje, vidim da si sretna', poručio joj je jedan od pratitelja, a ona mu je odgovorila samo emotikonom poljupca.

Najstarija mezimica Gorana Bregovića je završila je studij dizajna, a posljednjih nekoliko godina živjela je u Beču (ondje je imala je Antimon Design Shop, u kojem je podavala nakit, ručno vezene stvari poput torbi, remena i haljina, kao i kreacije od ručno oslikane svile). S njom žive dvije kćeri: Bianca i mlađa Ella.

Njezina prvorođena kći je, kako se moglo vidjeti na društvenim mrežama, na djeda povukla i glazbene gene jer uspješno svira klavir. Željki je svojedobno jedan od pratitelja poručio kako je vrijeme da konačno 'nađe nekog Bosanca', na što je ona spremno odgovorila: 'U ljubav još uvijek vjerujem, a u brak malo manje'.

  • +3
Goran Bregović Izvor: Cropix / Autor: CROPIX