jednostavno ne staje

Stjepan Hauser je ponovo daleko od Hrvatske, nazdravlja s novom ljepoticom

14.08.2021 u 20:13

Bionic
Reading

Usred ljetne sezone dok drugi uglavnom uživaju u prenapućenim morskim destinacijama, slavni violončelist gušta u hladnijim krajevima snimajući nova sviračka videa i društvu misterioznih djevojaka

Stjepan Hauser već mjesecima putuje, svakih nekoliko dana mijenja destinacije, a mnoge i dalje nastavlja intrigirati svojim ljubavnim životom. On priču dodatno podgrijava objavljujući razne snimke s različitim 'princezama, sirenama i gospođicama'.

''Nemam djevojku, i ne tražim ju. Mislim da se ljubav ne traži, već se samo dogodi', objasnio je Stjepan tijekom nedavnog radijskog gostovanja, a ranije je na Instagramu, po tko zna koji put naglasio kako mu je majka Marija najbitnija žena u životu.

Inače, glazbenik se nedavno u videu obratio obožavateljima i zamolio ih da ne nasjedaju na prevare s lažnih profila s njegovim imenom. Upozorio je na problem koji za njega u posljednje vrijeme postaje nepodnošljiv i to mu nije prvi apel koji je uputio. 'Ovo s lažnim Hauserima je totalno izmaknulo kontroli. Sad govorimo o tisućama lažnih profila svaki dan na svim društvenim mrežama. To postaje veliki problem, šteti meni, mojoj reputaciji, mom imenu, mom imidžu. Moramo to zaustaviti. Već sam vam rekao i ponavljam - samo je jedan pravi Hauser', rekao je tada.