bezgranična ljubav

Ni traga ljepoticama s kojima se naslikavao po Maldivima, a sada Stjepan Hauser najvažnijoj ženi poručuje: 'Volim te'

09.06.2021 u 15:10

Bionic
Reading

Ljubakao se i naslikavao na raznim lokacijama bajkovite destinacije s raznim tajanstvenim 'sirenama' kako ih je nazivao, a sada im nema ni traga. Vratio se svojim glazbenim i drugim obavezama, a i dalje je najvažnija žena u njegovom životu i dalje je njegova majka Marija

Kako je nakon povratka s Maldiva istaknuo, nijedna žena se ne može usporediti s njegovom mamom. 'Kraljica njegovog srca' danas slavi rođendan, a Stjepan Hauser joj je čestitao i na Instagram storyju.

'Sretan rođendan mama. Volim te', poručio je razdragani violončelist uz fotografiju na kojoj grli mamu. Podsjetimo, Marija Hauser je također glazbenica, podučava te svira udaraljke i bubnjeve, ranije je za InMagazin ispričala kakav je njezin sin. 'Ja mislim da je dobar, ali malo nespretan. Evo moram još uvijek kuhati za njega. Ono na što navikneš od malih nogu, to ti je u krvi, ne možeš pobjeći od toga', rekla je.

Tom prigodom je otkrila i što njezin sin najviše voli jesti. 'Riblje specijalitete. Evo baš imamo polpete od pedoća. Svakom je doma najljepše, a pogotovo nama koji smo rođeni na ovako lijepom mjestu kao što je Istra, uz more. On je kao dijete bio jako dobar dječak. On je možda sad neposlušan. Ne znam..hahahaha. Bio je jako dobar dječak, u suštini bio je jako šutljiv, jako povučen. Tek se sad otvorio', izjavila je Stjepanova majka.