ALESSANDRA DE OSMA

Stiže još jedna beba: Jedna od najljepših europskih princeza ponovno je trudna

28.09.2023 u 16:14

Bionic
Reading

Živi u Madridu, udala se za princa Christiana od Hannovera, mlađeg sina Ernsta Augusta, i ima stila napretek. Alessandra de Osma, poznata pod nadimkom Sassa, princeza je koja je stigla s Anda, a u plemićkoj se ulozi jako dobro snašla, baš kao i u onoj majčinskoj

Kako doznaje španjolska Hola!, obitelj Alessandre de Osme i princa Christiana od Hannovera uskoro će postati bogatija za još jednog člana. Posinak monegaške princeze Caroline i peruanska dizajnerica očekuju treće dijete, a termin poroda, prema nekim saznanjima medija, trebao bi biti u ožujku iduće godine.

U čarima roditeljstva ovaj par uživa još od 2020., kada su dobili blizance Nicolasa i Sofiju, a nekoliko mjeseci nakon poroda Alessandra je otkrila da joj se svijet vrti upravo oko njih, kao i to da ju je majčinstvo osnažilo u svakom pogledu.

'Ono o čemu sam najviše naučila je bezuvjetna ljubav', izjavila je svojedobno lijepa plemkinja. Ona i princ Christian, sin princa Ernsta Augusta od Hannovera, u braku su od 2017. godine, kada su se vjenčali na civilnoj ceremoniji u Londonu, da bi godinu kasnije održali bajkovito vjenčanje u njezinoj rodnoj Limi.

Alessandra de Osma Izvor: Profimedia / Autor: People Picture/Willi Schneider / Shutterstock Editorial / Profimedia

Po ljepoti, stilu i ukusu Sassa je izravna konkurentica kraljici Letiziji Ortiz kao bivša novinarka koja je udajom stekla prestižnu plemićku titulu.

Rođena u Limi 1988. godine, Alessandra je odrasla slušajući o ekonomiji, politici i modi. Majka joj je bivša manekenka Elizabeth María Foy Vásquez, a otac Felipe Juan Luis de Osma Berckemeyer, poduzetnik koji potječe od Pedra de Osma y Parda, odvjetnika i političara (svojevremeno je bio i gradonačelnik Lime), čije je ime usko vezano uz modernu povijest Perua.