sassa de osma

Ljubav na prvi pogled: Najbolje odjevena princeza nosi najljepšu suknju za ljeto

04.05.2023 u 13:31

Bionic
Reading

Ovo se može nazvati modom simpatijom na prvi pogled. Zanosna plemkinja Alessandra de Osma imam pareo suknju, model za kakvim naša ljetna garderoba žudi

Alessandra de Osma jedna od pripadnica kraljevske obitelji koja se može pohvaliti velikom dozom stila i modnog znanja. Ako treba izdvojiti jednu riječ koja opisuje njezin stajling, onda je to sofisticiranost, a lijepa Sassa, kako je prijatelji i obitelj zovu, posjeduje nevjerojatnu lakoću prilagođavanja gotovo svakog trenda svojoj garderobi.

Otkako su Mary Jane cipele ponovno postale trend, viđamo ih u svim oblicima i bojama , a ako neki odjevni komadi dominiraju ormarom Sasse de Osme, onda su to midi haljine i suknje. Kombinira ih na bezbroj načina, a sada je za odlazak na kavu u jedan od najpoznatijih madridskih kafića odabrala model koji vrlo lako može postati jedan od najpoželjnijih ovog ljeta.

Sassa de Osma u suknji za privlačenje pogleda

Ništa ne izgleda tako dobro u proljeće kao šareno look, a Sassa de Osma za pauzu u u Café Comercial u Madridu, koji se nalazi u kružnom toku Bilbaa, poglede privlači iznenađujućim modnim odabirom. Uz žutu suknju s crnim printom, koju potpisuje IQ Collection nosi klasični, basic bijelu bluzu te vječno trendi balerinke.

Pareo suknja koju nosi Sassa, a koja predstavlja instant modnu zaljubljenost je model 'Puri' brenda IQ Collection, a osim boje i upečatljivog printa, krasi je i ravan kroj koji laskavo obavija siluetu te naglašen struk s trakama za vezanje. Tako jednostavno, a tako efektno.

  • +18
Duge suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: Neven Bučević