alessandra de osma

Lijepa princeza pokazala jednu od naljepših košulja haljina, idealnu za proljetne dane

12.05.2023 u 07:51

Bionic
Reading

Alessandra de Osma, lijepa 34-godišnja Peruanka i supruga princa Christiana od Hannovera modu ima u malom prstu. To svakodnevno dokazuje intrigantnim stajlinzima, a ovog put iz ormara je izvukla savršenu košulja haljinu, model koji baš nikada ne izlazi iz mode

Aristokratkinja čijem se stilu mnogi, s razlogom, dive iz rukava je izvukla još jedan sjajan stajling koji ćemo tako rado kopirati. Alessandra de Osma, koja je titulu princeze dobila udajom za princa Christiana od Hannovera 2018., vječna je modna inspiracija. Njezini stajlinzi teško mogu proći nezamijećeni, a po pitanju lepršavih i pomalo romantičnih haljina i suknji, Sassa, kako je prijatelji i obitelj od milja zovu, u ormaru ima zavidnu kolekciju.

Lijepa odvjetnica, dizajnerica torbica i bivša manekenka redovito niže fantastična izdanja, i na sreću zaljubljenica u modu, dijeli ih na svom Instagram profilu koji predstavlja odličnu dozu modne inspiracije.

Ovog puta Sassa je pokazala čisto savršenstvo od proljetne haljine – lepršavu, udobnu, a opet s dozom laskavosti i pri tome u prekrasnoj kombinaciji boja. Maksi košulja haljina s volanima ukrašena je Toile de jouy ukrasnim uzorkom s palmama.

U nijansama ljubičaste, boje limete i bijele laskava kreacija ima lepršavu suknju s volanima i remen. Sassa je haljinu koja nosi naziv 'Hawai' pronašla kod španjolskog brenda Phillipa 1970 koji u ponudi ima ženstvene i laskave haljine i kombinezone koji odišu dozom romantike, te su ukrašeni naglašenim printovima koji se poigravaju španjolskim tradicionalnim uzorcima i kombinacijom boja.

  • +21
Košulja haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Neven Bučević

Sassa haljinu, koja se prodaje po cijeni od 280 eura te je krasi neočekivan dodatak zelene nijanse na rukavima i ispod struka, kombinira s vječno modernim ravnim sandalama s tankim remenčićima te malom bucket torbicom prebačenom preko ramena.

  • +12
Ravne sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije