STRASTVENA PUTNICA

Sonja Kovač otkrila svoju najdražu destinaciju na svijetu

27.05.2019 u 14:44

Bionic
Reading

Iako je za putovanja veže posao, blogerica Sonja Kovač nikada nije krila da voli posjetiti nova još neistražena mjesta na Zemlji. Gotovo da nema mjesta u Europi koje nije posjetila, no naša nekadašnja glumica najviše je vezana za samo jedno

Po broju odlazaka na čarobni Santorini, grčki otok koji svake godine privuče milijune turista, Sonja Kovač dala je do znanja koja je njezina omiljena destinacija na svijetu. U Santorini se zaljubila još na prvu, a potom je tamo otputovala s dečkom, zatim i s majkom, a nekoliko puta tamo ju je odveo poslovni angažman.

Ovih dana Sonja je ponovno brojnim Instagram obožavateljima naglasila da je ovaj rajski otočić u kojem prevladavaju bijela i plava boja i nevjerojatna klima, njezin najdraži odabir za odmor i opuštanje.

'Santorini je vrlo romantičan. Mali je otok koji možete obići vrlo lako. Šetnjice po liticama uz more i najljepši zalazak sunca uz svoju bolju polovicu - što ti više treba', rekla je jednom prilikom za tportal naša uspješna blogerica.

Iako je počela kao glumica, život ju je odveo u nekom drugom smjeru. Danas zarađuje reklamirajući razne modne brendove putujući po svijetu.

  • +8
Sonja Kovač Izvor: Promo fotografije / Autor: Damjan Denona

‘Nikada nisam odustala od glume, samo se dogodilo da je ovo zanimanje postalo jako popularno i prepoznato kako kod nas, tako i kod inozemnih firmi i brendova. Gluma je poziv koji je dio vas i jednom ću se opet intenzivno baviti njome’, rekla je u intervjuu za tportal.

Posljednjih nekoliko tjedana bila je zauzeta angažmanom u showu 'Ples sa zvijezdama', a sada se ponovno vraća u svoju rutinu i putovanja.