cha-cha-cha dvoboj

Lošija od Josipe Pavičić: Sonja Kovač napustila show 'Ples sa zvijezdama'

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 28.04.2019 23:15
  • Objavljeno 28.04.2019 u 19:38
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL

U sedmoj po redu emisiji 'Plesa sa zvijezdama' za prolazak dalje natjecalo se šest parova, a velika novost bili su i timski nastupi.

Dva najbolje rangirana para iz prošle emisije, Ivan Šarić i Slavko Sobin, sa svojim plesnim partnericama, dobili su pravo kreirati svoje plesne timove. Žiri je ocijenio nastup oba tima, a zbroj tih ocjena pribrojao je ocjenama koje su parovi dobili za svoje individualne nastupe, te su i oni u konačnici pretvoreni u bodove.

Prije nego što su Šarićev i Sobinov tim odmjerili snage, nedjeljna emisija započela je tradicionalnim individualnim nastupima.

  • +6
  • +3

Ples sa zvijezdama – 5. emisija

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo Nova TV

Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić

Čast otvaranja sedme epizode showa 'Ples sa zvijezdama' pripala je Josipi Pavičić Berardini i partneru Damiru Horvatinčiću koji su na plesnom podiju izveli dramatični tango. Tijekom izvedbe Josipi i Damiru dogodio se nesretan pad koji nije uspio umanjiti kvalitetu njihove izvedbe.

'Meni je to bio jedan lijepi tango. Lijepo ste to otplesali. Muzikalno mi je ovaj put bilo zaista dobro. Tango je strastveni ples, malo mi je falilo kontakta očima koji je mogao biti jači i veći', prokomentirala je nastup Almira, a njihovog nesretnog pada dotaknuo se Nicolas rekavši: 'Jako mi se dopao nastup. Padovi se događaju i najboljim plesačima. Vrlo inteligentan miks argentinskog i standardnog tanga. Stvarno ste bili jako dobri. Ovaj put ste bili u ritmu glazbe cijelo vrijeme. Svaka vam čast'.

'Za mene je to bio jako lijepo otplesani tango. Vaša unutarnja interpretacija i temperament za mene je bio jako lijep. Jako sam zadovoljan', izjavio je Dinko Bogdanić a pozitivan doživljaj Josipinog nastupa imala je i Tamara Despot.

Poput Dinka, Tamara je Josipi i Damiru dodijelila 9 bodova, dok su Almira i Nicolas njihovu izvedbu tanga ocijenili sa osam bodova.

Marko Grubnić i Ela Vuković

Nakon Josipine izvedbe tanga s partnerom Damirom Horvatinčićem, plesni podij zauzeo je stilist Marko Grubnić uz partnericu Elu Vuković, a u večerašnjoj emisiji izveli su jazz dance uz pjesmu Christine Aguilere naslova 'Tough Lover' iz filmskog mjuzikla 'Burleska'.

'Odlična atmosfera bez obzira na pad. Baš sam uživao ali kad gledam ukupan nastup imam osjećaj da se nisi potpuno uživio. Dobro si se nosio', prokomentirao je Nicolas, a u komentaru viđenog nastupa mnogo je oštriji bio Dinko rekavši kako je njihova izvedba bečkog valcera bila puno bolja. Tamara se bez puno priče složila s mišljenjem kolege Nicolasa, dok je Almira izjavila kako jazz dance definitivno nije ples namijenjen domaćem stilistu.

Svi članovi žirija Marku i partnerici Eli za izvedbu jazz dancea dodijelili su 7 bodova.

Viktorija Rađa i Marko Mrkić

Viktorija i Marko nastupili su kao treći par večeri na plesnom podiju izvodeći quickstep uz pjesmu Đorđa Balaševića, 'Devojka sa čardaš nogama'.

'Solidan quickstep. Malo mi je bilo previše čardaša i polke', prokomentirao je Dinko iznijevši primjedbu na kreiranu koreografiju Marka Mrkića s kojom se složila i Tamara Despot.

'Ja sam bila vesela. Zbog ovih plahta na pozornici sam se sjetila da mi je veš od jutra u perilici. Marko imaš strašno talentiranu plesačicu, molim da vodiš računa o tome', prokomentirala je Tamara.

Svi članovi žirija Viktoriji i Marku za viđenu izvedbu dodijelili su 8 bodova.

Sonja Kovač i Gordan Vogleš

Sonja i Gordan u novoj epizodi showa 'Ples sa zvijezdama', poput Josipe i Damira, izveli su tango, a na pozornici im se pridružio ženski gudački orkestar.

Viđenim nastupom Sonje i Gordana nije pretjerano bila zadovoljna članica žirija Tamara Despot zamjerivši Sonji 'preveliki ulazak u partnerov prostor'.

'Tu je bilo strasti, bilo je erotike što je važno u tangu. Vrlo si privatno ušla u partnerov prostor. Falilo mi je zavodljivog i strastvenog u nastupu. I dalje imam primjedbu na gornji dio tijela i ramena', prokomentirala je Almira.

Nicolas se složio s kritikama kolegica iz žirija poput Dinka Bogdanića koji je dodatno istaknuo kako mu se koreografija dopala.

Osim Almire, koja je tango izvedbi Sonje i Gordana dala 7 bodova, ostatak žirija nihovom nastupu dodijelio je 6 bodova.

Ivan šarić i Paula Jeričević

Nakon Sonje i Gordana, plesnim podijem zavladali su Ivan Šarić uz partnericu Paulu Jeričević izvevši jazz dance uz hit 'Treasure' pjevača Brune Marsa.

'Da te nema trebalo bi te zaista izmisliti. Šetaš podijem kao da si sad došao s nekog turnira. Muzikalan si i sjajan partner. Što se tiče fokusa nisam baš zadovoljna', prokomentirala je Almira.

'Odmah da razjasnimo Šariću, svi te volimo uključujući ja. Danas si bio posebno veseo. Imaš razloga zašto biti sretan', izjavio je Nicolas dok je Dinko pohvalio Šarićev predivan osjećaj za muziku.

'Dopada mi se koreografija i ti si spreman da se pojaviš na Broadwayju', pohvalio je Šarića Dinko.

Oduševljenost viđenim nastupom nisu krili Dinko, Tamara ni Almira dodijelivši Ivanu i Pauli 10 bodova, dok je strogi Nicolas dao 9.

Slavko Sobin i Gabrijela Pilić

Prije najavljenih timskih nastupa, niz individualnih zatvorio je Slavko Sobin uz partnericu Gabrijelu Pilić izvodeći ples cha cha cha uz hit 'Sexbomb' velikoga Toma Jonesa.

'Ne mora se plakati kako bi uvjerio naciju da si odličan. Iz emisije u emisiju dokazuješ kako si fantastičan. Ti ne posustaješ i uvijek si na vrhu', nahvalio je Nicolas Slavka.

'Dokazali ste da ste najbolja plesačica u emisiji i dobar mentor', uputio je riječi hvale Dinko Slavkovoj partnerici Gabrijeli.

'Svaka vam čast, bili ste predivni, a ti si Gabrijela kraljica plesnog podija', izjavila je Tamara, a s njezinim mišljenjem tradicionalno se složila Almira.

Zahvaljujući viđenom nastupu Slavko i Gabrijela prvi su par ove sezone showa 'Ples sa zvijezdama' kojima je žiri dodijelio svih 40 bodova.

Tim 'C bolji'

Ivan Šarić, Marko Grubnić i Viktorija Rađa s partnerima bili su prvi tim koji je zaplesao plesnim podijem izvodeći cha cha cha.

'Bili ste izvrsni u sinkronizaciji. Koreografija i iskorišten prostor je bio dobar', prokomentirao je viđeni nastup Nicolas a ništa drukčije mišljenje nije imao ni Dinko.

'Lijepo plešete, jako ste ujednačeni. Međusobno se poštujete što je jako bitno za ovaj timski ples', prokomentirala je izvedbu Tamara Despot.

Osim Nicolasa koji je dao 8 bodova, viđenom timskom nastupu ostatak žirija dodijelio je po 9 bodova.

Tim 'Slatkiši'

Slavko Sobin i Gabrijela Pilić predvodili su drugi tim koji je na plesnom podiju imao zadatak izvedbe plesa jive. Slavkov i Gabrijelin tim činili su Sonja Kovač uz Gordana Vogleša i Josipa Pavičić Berardini uz partnera Damira Horvatinčića.

Tim slatkiši prigodno je nastupio uz hit Christine Aguilere naslova 'Candyman', a njihov visokokalorični jive standardno su prokomentirali članovi žirija.

'Jako ste razigrani i veseli. Za razliku od prve grupe bilo je malo neujednačenosti', prokomentirala je Tamara.

'Jive je delikatna disciplina. Meni ste se kao tim raspadali. Falilo mi je više zajednice', izjavila je Almira, a s mišljenjem kolegica iz žirija složio se i Nicolas istaknuvši kako je prvi tim bio bolje sinkroniziran.

'Slatki jeste no vidjet ćemo šta će biti', zaključio je Dinko.

U odnosu na Šarićev tim, Sobinov je zaradio manje bodova od žirija. Almira i Nicolas dodijelili su 7, Dinko 8, dok je Tamara dala visokih 9 bodova.

Plesni dvoboj

Nakon zbrojenih bodova žirija i glasova publike, u eliminacijskom dvoboju ove nedjelje pronašla se Josipa Pavičić Berardini i Sonja Kovač, a sa svojim partnerima otplesali su improvizirani cha cha cha.

Žiri je zatim prokomentirao viđene nastupe, a Tamari Despot pripala je čast finalne odluke o tome koga ćemo gledati u idućoj epizodi showa 'Ples sa zvijezdama'. Tamarinom odlukom, show su napustili Sonja Kovač uz partnera Gordana Vogleša.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!