LJEPOTA PRIORITET

Sonja Kovač otkrila što će prvo napraviti kad izađe iz karantene

26.03.2020 u 09:17

Bionic
Reading

Domaća blogerica i nekadašnja glumica Sonja Kovač već je desetak dana u kućnoj karanteni. Modu je na neko vrijeme stavila po strani i okrenula se kuhanju, čišćenju i ostalim kućanskim poslovima. No, zgodna Bjelovarčanka žudi za životom kakav je vodila prije pandemije

Slušajući naputke stožera civilne zaštite, blogerica Sonja Kovač koja se prije desetak dana vratila sa svog posljednjeg putovanja iz Finske, odlučila je savjesno postupati u vrijeme krize izazvane koronavirusom.

Sonja je već nekoliko dana u kućnoj izolaciji sa svojim dečkom Goranom te izlazi samo po potrebi u trgovinu ili prošetati svog krznenog kućnog ljubimca.

Vrijeme u kući Sonja je iskoristila za ono što nikada ne stiže u svom gustom poslovnom rasporedu. Sprema omiljene obroke i snima obožavateljima svoje recepte.

No, poznatoj travel i modnoj blogerici iznimno nedostaje život kakav je vodila prije pojave pandemije. Tako je u svojoj posljednjoj Instagram objavi s obožavateljima podijelila što će prvi učiniti kada izađe iz karantene.

'Maštam o proljeću.. Što ćete prvo napraviti nakon što napokon izađete iz izolacije?? Ja ću odmah kod frizera i kozmetičara (stara fotka)’, pohvalila se Kovač ispod fotografije na kojoj pozira u kariranim širokim hlačama, narančastom puloveru dotjerane frizure te s trendi sunčanim naočalama.