SIGURNA U NJEGOVOM ZAGRLJAJU

Rijetko ga pokazuje: Sonja Kovač na Novi Zeland otputovala s dečkom; sve je iznenadila zajedničkom fotografijom

05.02.2020 u 10:00

Bionic
Reading

Nakon što je dio, tri tjedna dugog odmora provela u Australiji, jedan od naših najpoznatijih blogerica i Instagram influencerica produžila je i do Novog Zelanda. I na ovom putovanju društvo joj radi njezin dečko Goran Mandić, kojeg rijetko pokazuje, no ovu je fotografiju jednostavno morala podijeliti sa svima

'Znate kako kažu: Nije važno gdje putujete, važno je s kime putujete!! I to je doista istina!' Napisala je to na svom Instagram profilu jedna od naših najpoznatijih blogerica i Instagram influencerica Sonja Kovač, koja nakon Australije, gdje je provela nekoliko dana uživajući u ljepotama njezinih najpoznatijih gradova, uživa na Novom Zelandu.

I tamo joj društvo pravi njezin dečko Goran Mandić, koji je ponajviše zaslužan za fotografije Sonje Kovač koje objavljuje na svom Instagram profilu, gdje je prati gotovo pola milijuna ljudi iz cijelog svijeta.

Iako Gorana rijetko pokazuje, ovoga puta nije odolila da se ne pohvali savršenom fotografijom nastalom na slapovima Marokopa na Novom Zelandu. Na fotografiji Goran Mandić svoju djevojku drži čvrsto u naručju, dok ga je ona obgrlila oko struka, a pogled koji se iza njih pruža na slapove, ne može se opisati riječima.

  • +7
Sonja Kovač Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL