LJUBAV CVATE

Sonja Kovač napokon otkrila detalje svoje veze: Modna blogerica slavi osmu godišnjicu ljubavi

16.03.2020 u 22:19

Bionic
Reading

Bivša glumica Sonja Kovač iskoristila je prostor na društvenim mrežama kako bi se pohvalila romantičnim fotografijama i s obožavateljima podijelila radosne vijesti

Modna i travel blogerica, bivša glumica Sonja Kovač vrlo je tajnovita po pitanju ljubavi. Poznato je tek da joj na brojnim njezinim putovanjima društvo prati samozatajni Goran Mandić.

Atraktivna Bjelovarčanka svoju intimu ljubomorno čuva, no romantična duša u njoj proradila je ususret osmoj godišnjici veze.

Iako je javnost za njezinu ljubav doznala tek prije dvije godine, Sonja se pohvalila putem Instagrama da slavi važnu obljetnicu.

‘Osam godina stara ljubavna priča’, napisala je poznata plavuša ispod fotografije snimljene u Finskoj.

Zaljubljeni par na fotografiji pozira u igluu dok se iznad njih proteže polarna svjetlost. Par se prije nekoliko dana vratio s putovanja iz hladne Skandinavije, te su malo ranije proslavili važan ljubavni datum.

Po povratku u domovinu, par je slušajući naputke nadležnih institucija, svoju pravu godišnjicu odlučio provesti u šetnji prirodom, a svelani ručak su organizirali u vlastitu domu.

‘Danas, na godišnjicu, jedno šetnjica s Bubicom i nazad doma. Glavno da smo zajedno za ostalo ćemo već nekako’, napisala je Sonja ispod fotke na kojoj nježno ljubi svog Gorana.

Isto tako pohvalila se da joj je voljeni spremio omiljeno jelo- musaku.