POPUT PRINCEZE

Sonja Kovač dubokim dekolteom pokorila New York

22.09.2017 u 15:02

Bionic
Reading

Uspješna travel i modna blogerica posljednjih tjedan dana boravi u New Yorku i istražuje najpoznatije turističke atrakcije te ogromne metropole. Međutim Sonja Kovač pritom ne zaboravlja i na istančan modni ukus, pa je u svakoj prilici jako dotjerana. Posljednjom kombinacijom, haljinom u kojoj izgleda poput prave princeze, potpuno nas je oduševila

'Osjećam se poput princeze u ovoj svjetlećoj haljini', napisala je Sonja Kovač ispod posljednje objave na svom profilu na Instagramu.

Na fotografiji lijepa plavuša pozira u nesvakidašnjem i vrlo glamuroznom kroju svjetlucave haljine, dok joj je u prvom plavu duboki dekolte.

Haljina je napravljena od prozirnog materijala, pa se uspješnoj blogerici naziru i vitke noge.

Inače, Sonja već nekoliko dana istražuje New York te redovito objavljuje fotografije s najatraktivnijih lokacija po Manhattanu. 

Između ostalog, nedavno je svoje mnogobrojne obožavatelje počastila i provokativnom golišavom fotografijom iz kreveta, kada ju se moglo vidjeti sleđa prekrivenu bijelim plahtama.

  • +6
Sonja Kovač Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX

Sonja, koja se nekoć bavila manekenstvom i glumom, prije nekoliko godina napravila je zaokret u svom poslovnom životu te postala modna i travel blogerica.

Od tada je posjetila mnoge svjetske metropole i hit destinacije. Neposredno prije odlaska u New York uživala je s dečkom u Barceloni.