veliki strah

Sonja Kovač iz Barcelone: 'Sva sreća da sam bila u hotelskoj sobi'

18.08.2017 u 12:14

Bionic
Reading

Cijeli svijet ostao je u šoku nakon užasnog terorističkog napada u središtu Barcelone. Brojni poznati odmah su uputili svoje molitve i sućut svima koji su pogođeni ovom tragedijom, a naša uspješna blogerica Sonja Kovač i sama se u trenutku napada zatekla u Barceloni, u hotelu nedaleko od mjesta terorističkog napada u kojem je živote izgubilo 13 osoba, a ranjeno ih je preko 100

'Jučer sam ujutro stigla u Barcelonu i uživala sam po gradu nekoliko sati prijepodne, a nakon toga sam, sva sreća, za vrijeme ovog strašnog napada bila u hotelskoj sobi jer sam morala raditi na računalu', prepričava nam Sonja Kovač koju je ovaj teroristički napad jako šokirao jer se zatekla nedaleko od mjesta tragičnog događaja.

'Nažalost, iz prve ruke sam saznala što se događa na La Rambli jer je poznanik javio mom dečku da mu je žena ostala tamo zarobljena. Ona se zatekla na La Rambli i policija je sve ljude zatvorila u podrum te nisu mogli izaći dva sata, sve dok oni nisu pretražili cijelo to područje', govori nam dalje u nastavku užasnuta blogerica koja posljednjih godina putuje svijetom, a ovo joj je prvi put da se i sama našla tako blizu mjestu terorističkog napada.

'Koliko mogu vidjeti, situacija se malo stabilizirala. Ovdje u Barceloni proglašena su dva dana žalosti', govori i dodaje da je u taj grad stigla poslovno, ali da će sigurno pričekati još nekoliko dana i vidjeti kako će se situacija razvijati, a onda odlučiti što dalje s poslom jer su snažne mjere sigurnosti i dalje na snazi i preporuka je da se ne izlazi iz hotela.

  • +12
Napad u Barceloni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Povodom ovog strašnog terorističkog napada, u kojem je smrtno stradalo najmanje 13 ljudi, a više od 100 ih je ozlijeđeno, sućut su putem društvenih mreža izrazili i brojni poznati.

.. #NoMoreTerrorism 🙏🏼 ..

A post shared by Ivan Perišić (@ivanperisic444) on

Sportaši Ivan Rakitić, Ivan Perišić, Nikola Karabatić, David Beckham, glumice Eva Longoria, Catharine Zeta Jones, Sofia Vergara i Penelope Cruz samo su neki od njih.

Naša blogerica Petra Nižetić u tužnoj objavi na Instagramu prisjetila se i kakva je njezina poveznica s glavnom ulicom Barcelone te kakve ju lijepe uspomene vežu za nju.

Upravo je to mjesto odabrala za proslavu prve godišnjice svog bloga Modakomoda i ondje snimila ovu fotografiju.

#PrayForBarcelona #WeAreAllBarcelona #TodosSomosBarcelona 🇪🇸🙏🏼

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on