strašan prizor

Šokantni video: Objavljena snimka na kojoj P Diddy fizički napada bivšu djevojku

17.05.2024 u 21:52

Bionic
Reading

Javnost je sablaznila šokantna snimka nadzorne kamere na kojoj je snimljeno slavni reper Diddy nasilno napada svoju bivšu djevojku Cassie u hotelu u Los Angelesu 2016. godine

Video, do kojeg je došao CNN, prikazuje repera Diddyja, čije je pravo ime Sean Combs, bez majice s ručnikom omotanim oko struka, kako trčeći niz hodnik hotela InterContinental u Century Cityju lovi bivšu djevojku Cassie.

Cassie je pokušala pobjeći u lift, no Diddy ju je sustigao, udario i oborio na tlo. Nakon toga ju je udario nogom, pokupio dvije dizajnerske torbe koje su joj pale na tlo, uhvatio ju za kapuljaču i odvukao nazad u hotelsku sobu. Video možete pogledati ovdje.

Prema svemu sudeći snimka koju je CNN dobio u petak potvrđuje neke od optužbi koje je Cassie Ventura (37) iznijela protiv Seana Combsa (54) u tužbi iz studenog 2023., u kojoj se navodilo fizičko zlostavljanje. Prema navodima medija, svađa se dogodila u sada zatvorenom hotelu InterContinental u Century Cityju u Kaliforniji 5. ožujka 2016.

Dva dana nakon napada par se pojavio na crvenom tepihu držeći se za ruke na premijeri filma The Perfect Match.

U današnjoj izjavi za DailyMail.com, Cassien odvjetnik Douglas Wigdor rekao je: 'Potresni video samo je dodatno potvrdio uznemirujuće i predatorsko ponašanje g. Combsa. Riječi ne mogu opisati hrabrost i snagu koju je gospođa Ventura pokazala istupivši kako bi ovo iznijela na vidjelo.'

Cassie je prošle godine tužila Combsa navodeći silovanje i niz drugih prijestupa. Izvansudski su se nagodili u studenom za iznos koji nije otkriven.

U tadašnjoj izjavi, Cassie je rekla: 'Odlučila sam riješiti ovu stvar prijateljski pod uvjetima da imam određenu razinu kontrole', rekla je Cassie u izjavi. 'Želim zahvaliti svojoj obitelji, obožavateljima i odvjetnicima na njihovoj nepokolebljivoj podršci.'

U vlastitoj izjavi u to vrijeme, Diddyjev odvjetnik rekao je da njegova nagodba u ovom slučaju ni na koji način nije priznanje krivnje. 'G. Combs oštro poriče ove uvredljive i nečuvene optužbe', rekao jetada njegov odvjetnik Ben Brafman.