PRIČA IZ PROŠLOSTI

Veza s P Diddyjem umalo ju je povukla na dno; zna li Jennifer Lopez više nego što govori?

28.03.2024 u 12:42

Bionic
Reading

Nakon pretresa izvršenog nad kućama repera Seana Diddyja Combsa, zbog njegove navodne uključenosti u trgovinu ljudima i seksualno zlostavljanje, u središte pozornosti ponovno je dospjela njegova veza iz prošlosti - ona s latino divom Jennifer Lopez

Veza repera i latino dive trajala je dvije godine, od 1999. do 2001., a Jennifer Lopez tek je naknadno otkrila kako je Combs bio prvi muškarac koji ju je prevario. U intervjuu za magazin Vibe 2003., Lopez je otkrila da je to bilo ‘prvi puta da sam s nekim nevjernim u vezi. Tijekom veze s Puffom stalno sam plakala, ludila i živjela sam život kao u nekom vrtlogu’.

Iako je u međuvremenu krenula dalje, te imala nekoliko veza i brakova, u svom nedavno objavljenom dokumentarcu ‘The Greatest Love Story Never Told’ progovorila je o nasilnim vezama u kojima je bila. Iako niti u jednom trenutku nije prozvala osobu imenom i prezimenom, njezini su obožavatelji bili složni u tome da je zasigurno riječ o slavnom reperu.

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

‘Bilo je ljudi u mom životu koji su rekli ‘volim te’, a onda nisu radili stvari koje su u skladu s riječi ‘ljubav’. Nije nimalo zabavno kad te netko baca uokolo i zlostavlja na taj način. Mislim, nikada nisam bila u vezi da sam dobila batine, hvala Bogu, no definitivno sam bila maltretirana, a bilo je još nekoliko neugodnih situacija. Tu nije bilo poštovanja’, priznala je Lopez za dokumentarac, zbog čega su se obožavatelji na Redditu raspisali, a neki su zaključili kako postoji dublji razlog zašto je to izašlo upravo u trenutku kada optužbe na račun P Diddyja izlaze u javnost.

Hip-hop mogul trenutno se nalazi po istragom zbog seksualne trgovine, a njegov odvjetnik to je nazvao ‘lovom na vještice’. Iako P Diddy za sada nije uhićen niti optužen, mnogi se i danas sjećaju trenutka kada je zajedno s Jennifer Lopez završio iza rešetaka.

Jennifer Lopez i P Diddy Izvor: Profimedia / Autor: Ethan Miller / Getty images / Profimedia

Bilo je to 27. prosinca 1999. kada se par zabavljao u klubu u New Yorku i kada je došlo do tučnjave i pucnjave u kojoj je sudjelovao i reper, a što je dovelo do troje ozljeđenih posjetitelja kluba. Reper i Jennifer Lopez napustili su mjesto događaja njegovim automobilom, a zaustavljeni su nakon prolaska kroz crveno svjetlo te je policija u automobilu pronašla pištolj zbog čega su ih uhitili.

Pjevačica je u pritvoru navodno provela 14 sata, plačući, nakon čega je puštena, dok je reper optužen za posjedovanje neregistriranog pištolja te pokušaj podmićivanja, no kasnije je oslobođen. Pričajući 2019. o njihovoj vezi, Jennifer je rekla kako je to bilo ‘ludo i uzbudljivo razdoblje’, a poveznica im je bila što su oboje odrasli u Bronxu.

‘Bio je u glazbenom poslu i postigao je toliko uspjeha, dok sam ja još uvijek počinjala i snimala svoj prvi album. On mi je u tom trenutku postao neka vrsta mentora. Imali smo ludu, burnu vezu koja je završila naprasno i bilo je neophodno. Bio je suđen da u tom trenutku bude u mom životu, da me nauči što trebam znati o glazbenom poslu, o tome kakav umjetnik želim biti.’

  • +2
Pretres u domu P Diddyja Izvor: Profimedia / Autor: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nekoliko godina kasnije priznala je i kako je jedan od razloga njihovog prekida bio taj što se nije vidjela s njim u budućnosti. Nije željela biti doma s djecom i pitati se gdje je on u sitnim noćnim satima. Pričajući o njegovoj nevjeri, novinar ju je upitao je li istina da je znala tražiti ga po hotelskim sobama, da ga uhvati na djelu, na što je ona rekla:

‘Ne mogu se toga točno sjetiti, no neću ni reći da se to nije dogodilo. Nikada ga nisam uhvatila da me vara, ali sam jednostavno znala. Rekao bi da ide u klub na nekoliko sati i onda se te večeri više ne bi vratio.’

Zbog svega toga ne čudi da su se i u njihovom slučaju pojavili teoretičari zavjera koji tvrde kako je Jennifer pomno planirala puštanje dokumentarca, a sve kako bi skrenula pažnju s njegovih problema. Čuva li mu i dalje leđa ili su tu neki drugi motivi u igri, nije poznato.