SVE U TAJNOSTI

Šok na britanskom dvoru: Nakon samo šest mjeseci asistentica Meghan Markle dala otkaz

10.11.2018 u 09:07

Bionic
Reading

Iako bi rad za vojvotkinju od Sussexa neki smatrali jednim od najglamuroznijih i najprestižnijih poslova, nekima to očito i nije tako. U najvećoj tajnosti, osobna asistentica Meghan Markle odlučila je nakon samo šest mjeseci dati otkaz, a sada se samo čeka da se dozna razlog istomu

Glasnogovornik Kensingtonske palače odbio je komentirati nagli odlazak osobne asistentice Meghan Markle, o kojoj se zna jedino da se zove Melissa, koja je nakon samo šest mjeseci rada za vojvotkinju od Sussexa odlučila dati otkaz.

Koji je razlog njezinog naglog odlaska, javnosti još nije poznato, no dobro se zna da joj posao nije bio nimalo bez stresa, osobito jer je raditi počela upravo oko vjenčanja Meghan Markle i princa Harryja, a dodatni stres i napetost u dvorcu stvorio je otac vojvotkinje od Sussexa, Thomas Markle.

  • +37
Meghan Markle - svi stajlinzi s australske turneje Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža

'Melissa je iznimno talentirana osoba i odigrala je ključnu ulogu na kraljevskom vjenčanju, stoga će nam svim itekako nedostajati', otkrio je izvor s britanskog dvora za Daily Mail.

Ipak, neki tvrde kako se razlog njezina odlaska krije u tome što je Meghan Markle zapravo iznimno teška osoba, a to je još prije vjenčanja medijima otkrila i njezina bivša agentica Gina Nelthorpe-Cowne, koja je rekla da su vojvotkinja i njezine potrebe uvijek bile u prvom planu, kao i da je bila izbirljiva i sve joj je smetalo, pa se udaljavala od svih koji nisu dijelili njezine 'vizije'.