TEŽAK KARAKTER

Meghan Markle je kraljicu iznervirala svojim ponašanjem prije vjenčanja i otada ne prestaju tenzije

09.11.2018 u 12:52

Bionic
Reading

Iako se u medijima dosada pisalo kako se kraljica Elizabeta II. i Meghan Markle odlično slažu, izvor blizak kraljevskoj obitelji rekao je za The Sun kako to i nije sasvim točno. Meghan navodno zna biti poprilično 'teška', a kraljici se zamjerila još prije vjenčanja i otada ne prestaju tenzije između njih

Kraljica Elizabeta II. je navodno upozorila princa Harryja o ponašanju njegove zaručnice i sadašnje supruge Meghan Markle prije njihova vjenčanja u svibnju, a kap koja je kraljici prelila čašu su Meghanini prohtjevi oko svadbene tijare.

Kraljica se umiješala nakon što je nezadovoljnoj Meghan rečeno da joj ne mogu izraditi tijaru optočenu smaragdima kako je prvotno željela, iz razloga što je porijeklo dotičnog dragog kamenja nepoznato. Meghan je na koncu nosila tijaru izrađenu od dijamanata i platine koju je za nju izabrala sama kraljica.

Prema knjizi reportera Richarda Jobsona princ Harry je burno reagirao na činjenicu da njegova draga ne može dobiti tijaru koju si je zamislila, pa je osoblju napomenuo - 'Što Meghan želi, to i dobije'. Iako joj princ Harry ide niz dlaku, kraljica očigledno ne planira ispunjavati prohtjeve vojvotke od Sussexa.

  • +2
Meghan Markle, princ Harry i kraljica Elizabeta II Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Izvor blizak kraljevskoj obitelji izjavio je kako se 'Meghan zaljubila u tijaru sa smaragdima, a Harry je poludio kada im je rečeno da to nije moguće'.

'Nije se moglo utvrditi podrijetlo smaragda. Sumnjalo se na to da je drago kamenje izvorno moglo doći iz Rusije', dodao ke izvor. Kraljica je naposlijetku odlučila razgovarati s Harryjem, rekavši mu kako 'Meghan ne može imati sve što poželi'.

'Nosit će tijaru koju joj ja dam', poručila je kraljica princu Harryju. Prema riječima izvora, kraljica je također propitkivala odluku o tome treba li Meghan nositi veo, obzirom da joj je ovo već drugi brak.

Kraljica je svog unuka upozorila kako 'Meghan treba razmisliti o tome kako razgovara s osobljem te kako se mora s posebnom pažnjom držati kraljevskog protokola.

  • +13
Kraljica Elizebeta i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U intervjuu koji je ranije dala Meghan je rekla kako je svadbenu tijaru odabrala tijekom posjete Buckinghamskoj palači s princom Harryjem kada je došla vidjeti kraljicu i razgledati sve opcije koje joj se nude.

Također se nagađa kako je Meghan, osim Meghan, razljutila i svoju šogoricu Kate Middleton. Vojvotkinja od Cambridgea zamijerila joj je navodno neprimijereno ponašanje prema osoblju.

Izvor blizak kraljevskoj obitelji rekao je kako 'Meghan zna biti 'teška'. Ima jako visoke standarde i navikla je raditi u holivudskom okruženju'.

Kate Middleton i kraljica Elizabeta II. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'S druge strane, u kraljevskoj obitelji vladaju drugačija pravila i nivo poštovanja, a Kate je oduvijek pazila kako će se ponašati u prisustvu osoblja', dodaje izvor.

Meghanin i Harryjev glasnogovornik odbio je komentirati ove napise, dok je Richard Jobson u svojoj knjizi otkrio kako su se kraljica i Meghan zbližile zbog velike ljubavi prema psima koje obje gaje.