NE MISLE IH RAZMAZITI

Meghan Markle i princ Harry jako dobro znaju na koji način će odgajati svoje dijete

09.11.2018 u 15:25

Bionic
Reading

U živote mladog kraljevskog para sljedeće godine stiže prinova, no potomci princa Harryja ne igraju toliko značajnu ulogu u kraljevskoj obitelj kao potomci njegovog starijeg brata Williama. Stoga se ni kraljevska pravila neće toliko odraziti na njihove živote, a čini se da vojvoda i vojvotkinja od Sussexa svojoj djeci žele priuštiti što normalnije odrastanje

Kako princ Harry nema velikih izgleda da zasjedne u kraljevsku stolicu, tako će se vjerojatno i njegove potomke smatrati manje kraljevskim od Williamove djece. U praksi to znači da će se od njih očekivati da rade, a vjerojatno im neće pripasti ni kraljevske titule.

No bez obzira na kraljevska pravila i protokole, čini se da je buduća majka Meghan Markle takvu sudbinu već zacrtala svojoj djeci.

Kako bi bili sigurni da neće razmaziti svoju djecu, princ Harry i Meghan Markle imaju već razrađena pravila ponašanja, otkrio je za US Weekly kraljevski komentator Omid Scobie, jedan od rijetkih novinara koji se kraljevskom paru nedavno pridružio na njihovoj turneji po Australiji.

'Meghan će svoju djecu voditi u podzemnu željeznicu i jednog će dana sudjelovati u kućnim poslovima i raditi. Neće biti razmaženi', otkrio je Scobie i dodao kako je plan rezultat želje vojvotkinje od Sussexa da podigne djecu koja će znati koje su prave životne vrijednosti.

Isto tako, poput Harryjevih rođaka Zare i Petera Phillipsa, djeca princa Harryja i Meghan Markle neće imati kraljevske titule.

Princ Andrew zatražio je od svoje majke, kraljice Elizabete II, da njegovim kćerima Beatrice i Eugenie dodijeli kraljevske titule kad su rođene. Princeza Anna nije to tražila za svoju djecu, zbog čega oni živjeli puno normalnijim životima i nisu privlačili toliko pozornosti kao njihovi rođaci s titulama.

Riječ 'normalno' ima veliki značaj za Harryja i Meghan, a prema jednom izvoru bliskom paru nadahnuće su pronašli u Harryjevoj pokojnoj majci princezi Diani, koja se prije svoje smrti 1997. godine jako trudila sinovima pružiti što više normalnih životnih iskustava, poput odlaska u zabavne parkove ili objedovanja u McDonaldsu.

  • +5
Princeza Diana sa sinovima Williamom i Harryjem Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Meghan i Harry, koji svoj položaj i značenje žele u budućnosti koristiti za humanitarne i dobrotvorne svrhe, žele te iste vrijednosti prenijeti svojoj djeci', rekao je izvor za Entertainment Tonight i dodao kako će par znatan dio vremena provoditi u svom domu u Cotswoldu, gdje će istaknutu ulogu u obitelji kao baka igrati Meghanina majka Doria.

Meghan je već isticala kako ju je majka Doria, koja je socijalna radnica i instruktorica joge, vrlo rano upoznala s ljudima koje nije mazila sreća u životu. U tinejdžerskoj dobi Meghan je zahvaljujući mami volontirala u kuhinji za beskućnike.

'S trinaest godina sam počela raditi u kuhinji za beskućnike u Los Angelesu i prvi dan sam bila jako uplašena. Vrlo mlada sam se upoznala s grubom i surovom stvarnošću, a iako sam radila s velikom grupom volontera, osjećala sam se shrvanom', napisala je Meghan u jednom poglavlju knjige 'The Games Changers'.

'U životu potrebe drugih treba stavljati ispred vlastitih strahova', riječi su koje joj je tada izgovorila njezina mentorica Maria Pollia, i koje su joj se doživotno urezale u pamćenje.

  • +12
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia