JASON MOMOA

Snagator meka srca: Zvijezda 'Igre prijestolja' voljenu suprugu razveselio darom iz snova

05.08.2020 u 17:38

Bionic
Reading

Glumac Jason Momoa najpoznatiji kao Khal Drogo u hit seriji 'Igra prijestolja', svoju je suprugu Lisu Bonet iznenadio predivnim darom, redizajnom njezinog automobila Mustang koji je slavna glumica kupila kad je imala 17 godina

U videu koji je postavio na YouTube, Jason je prikazao kako je izgledao proces renoviranja legendarnog modela koji je doživio novo ruho. Lijepa glumica koja je s Momoom (41) u vezi već 15 godina, bila je oduševljena poklonom svog supruga koji je pokazao svoju romantičnu stranu. Jason i Lisa imaju dvoje djece te slove kao jedan od najskladnijih parova u Hollywoodu.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

'Znam da ne možemo ponovo oživjeti uspomenu, ali možda je možemo obnoviti. Sjajna je stvar biti na suvozačkom mjestu i iznenaditi Lisu i našu djecu vozeći se u njezinom provom autu. Jedva čekam vidjeti njezino lice', rekao je Jason.

Lisa naravno nije krila oduševljenje. 'Ovo je zbilja prekrasno, predivan je', rekla je presretna 'Aquamanova' supruga.

Inače, 52-godišnja glumica je bila u braku s glazbenikom Lennyjem Kravitzom s kojim ima 31-godišnju kćer Zoë no ostali su u prijateljskim odnosima pa je roker njezinom sadašnjem suprugu poželio sretan rođendan.

Uz crno-bijelu snimku para, vlasnik hita 'Fly Away' napisao je na Instagramu: 'Sretan rođendan. Jedna obitelj. Jedna ljubav'.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

My baby

Objavu dijeli Lisa Bonet (@officiallisabonet)

Lisa i Jason su u vezi od 2005. godine, a vjenčali su se 2017. godine.

U jednom ranijem intervjuu Jason je otkrio da se u Lisu zaljubio otkad ju je kao dječak vidio u tad popularnoj seriji 'Cosby Show' gdje je glumila Denise Huxtable.