potvrdila palača

Službeno je: Princ Harry i Meghan Markle su zaručeni

27.11.2017 u 11:32

Bionic
Reading

Nakon nekoliko mjeseci iščekivanja Buckinghamska palača potvrdila je najsretnije vijesti. Princ Harry i Meghan Markle zaručili su se, a evo kada planiraju glamurozno vjenčanje

Službene zaruke britanskog princa Harryja i njegove djevojke Meghan Markle službeno je u ponedjeljak na svojim stranicama objavila i kraljevska palača. 

'Vjenčanje će se održati u proljeće 2018., a više informacija o tome objavit ćemo naknadno. Njegovo visočanstvo, princ Harry i gospođica Markle zaručili su se ranije ovog mjeseca u Londonu, a o svemu je princ obavijestio kraljicu Elizabetu II i druge članove obitelji. Osim toga, princ je tražio blagoslov roditelja gđice Markle. Par će živjeti u Nottingham Cottageu, unutar Kensingtonske palače', stoji u službenoj objavi Buckinghamske palače. 

  • +12
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Neopisivo smo sretni zbog Meghan i Harryja. Naša kći oduvijek je bila ljubazna i pristojna osoba. Vidjeti kako dijeli iste te kvalitete s Harryjem za nas je jako velika radost. Želimo im sreću tijekom cijelog života i uzbuđeni smo zbog njihove zajedničke budućnosti', poručili su ponosni roditelji Thomas Markle i Doria Ragland. 

Podsjetimo, američka glumica nedavno se odselila iz stana u Torontu i doputovala u London te je viđena u pratnji osobnih zaštitara, koje je dobila prema nalogu britanske krune.

  • +8
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

To je pak uz nedavne vijesti da napušta glumački svijet bila svojevrsna uvertira u službenu objavu zaruka.  

Osim toga, britanski su mediji danima najavljivali zaruke za ovaj tjedan, vodeći se iskustvom iz prošlosti.  

U studenom su naime svoje zaruke objavili i Harryjev brat, princ William i Kate Middleton, ali i roditelji, princ Charles i princeza Diana. 

'Par smo. Zaljubljeni smo. Sigurna sam da će doći vrijeme kada ćemo se približiti medijima i predstaviti se na prikladan način javnosti te ispričati svoju priču, ali nadam se da razumijete da je ovo sada samo naše vrijeme', govorila je prije dva mjeseca lijepa brineta u svom jedinom intervjuu u kojem je progovorila o ljubavi, a od tada su se stvari ubrzano počele događati te smo ih vidjeli i u prvom službenom pojavljivanju u javnosti na Invictus igrama u Torontu. 

  • +4
Meghan Markle Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Sad je, čini se, i službeno došlo vrijeme da se ovaj popularni par približi javnosti i otkrije nepoznate detalje o svojoj ljubavnoj priči.