BEZ POMPE

Princ Harry želi skromno i intimno vjenčanje, daleko od očiju javnosti

17.10.2017 u 11:39

Bionic
Reading

Za razliku od svoga brata Williama koji je prije šest godina priredio jedno od najglamuroznijih kraljevskih vjenčanja, mlađi Harry sa svojom odabranicom Meghan Markle sanja o puno skromnijoj varijanti daleko od očiju javnosti

Iako je život 33-godišnjeg princa Harryja, daleko od uobičajenog te se svaki njegov moment od rođenja pomno pratio u medijima, on naime ne želi veliko, raskošno i ekstravagantno vjenčanje. 

Mašta da taj čin ostane intiman i što je više moguće privatan baš kako je to rade parovi koji su javnosti nepoznati.

  • +12
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Veliki spektakli i ceremonije su zadnje što želi. Zamišljam ga kako svoje vjenčanje održava i maloj kapelici St. Georgea koja je u sklopu dvorca Windsor. To bi sigurno spriječilo da se cijeli ljubavni čin pretvori u medijski cirkus i da se izgubi osjećaj privatnosti za kojim Harry silno žudi', govori za Us Weekly izvor blizak slavnom princu.

  • +27
Princ Harry i djeca Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

To međutim ne znači da članovi kraljevske obitelji koji su medijski eksponirani, neće prisustvovati kao gosti na vjenčanju. Naprotiv, u prvim će redovima biti upravo Harryjeva baka, kraljica Elizabeta II.

Vjenčanje između lijepe američke glumice Meghan Markle i britanskog zavodnika mnogi s nestrpljenjem iščekuju, no još se sa sigurnošću ne zna ni jesu li se zaručili.

O njihovim se zarukama nagađa već neko vrijeme, a posljednje informacije koje donose strani mediji predviđaju službeno predstavljanje nove članice kraljevske obitelji javnosti, negdje oko Božića

'Najvjerojatnije će tada održati malo snimanje za novine u Kensingtonskoj palači, gdje će pozvati tek jednog novinara i fotoreportera, a potom će dati i televizijski intervju koji će biti emitiran diljem svijeta' zaključuje u nastavku isti izvor.