brojne povlastice

Koliko će se promijeniti život Meghan Markle jednom kada uđe u kraljevsku palaču

26.10.2017 u 06:33

Bionic
Reading

Američkoj glumici Meghan Markle život se posljednjih godinu dana itekako promijenio. Otkada je započela ljubavnu vezu s britanskim princem Harryjem, ništa više nije isto, a drastičnije promjene mogle bi tek uslijediti kada i službeno uđe u najpoznatiju kraljevsku obitelj

Ako je vjerovati onome što prenose strani mediji, zaruke princa Harryja i njegove djevojke Meghan Markle trebale bi biti objavljene svaki čas. Neki već nagađaju da su ih obavili u tajnosti te da će ih kada dođe prigodan trenutak i službeno podijeliti sa svijetom. 

Što točno te zaruke znače za 36-godišnju glumicu i koliko će joj se život promijeniti kada postane članica kraljevske obitelji?

1. Glumačku karijeru mora zauvijek napustiti

Lijepa brineta dug je niz godina naporno radila na svom talentu ne bi li danas postala prepoznata u glumačkom svijetu. Osim što glumi u seriji 'Suits', Meghan je dugo vodila lifestyle blog na kojem je dijelila savjete o ljepoti i modi. No možda će zbog ljubavi sve to morati ostaviti u prošlosti jer iako kraljevska obitelj cijeni svestrane i ambiciozne žene, nakon udaje ih se najčešće potiče na obveze vezane uz kraljevsku obitelj. Sjetimo se samo primjera slavne Grace Kelly koja je dobivanjem titule princeze od Monaka napustila zavidnu glumačku karijeru.

2. Politika će za nju postati strani pojam

Iako je Amerikanka poznata po svojim oštrim stavovima oko rasnih pitanja zbog ružnog iskustva koje je u prošlosti imala njezina majka (Meghan je inače kći crnkinje i oca bijelca), kada jednom kaže 'da' princu Harryju, morat će ublažiti svoje stavove. Naime članovima kraljevske obitelji nije dozvoljeno kandidirati se za određene političke položaje, kao ni javno raspravljati o bilo kakvim aktualnim političkim pitanjima.

3. Zabranjeno joj je igrati društvenu igru Monopoly

Ovo će možda mnogima zvučati čudno i smiješno u isto vrijeme, ali je istinito. Svim članovima britanske krune strogo je zabranjeno igrati društvenu igru Monopoly jer je prema njihovom mišljenju ta igra previše zlobna.

4. Za stolom će sjediti prema redu za prijestolje

Red sjedenja u prostoriji ili za stolom pri objedu u kraljevskoj se obitelji poštuje već stoljećima. On ide prema redu za prijestolje, što u Meghaninom slučaju znači da će u većini prilika sjediti pored svog mogućeg budućeg supruga Harryja, no nešto dalje od šogora i šogorice Williama i Kate Middleton. Osim toga, ovaj se redoslijed poštuje i pri ulasku i izlasku iz prostorije.

  • +12
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

5. Dobit će službenu titulu ispred imena

Ona više neće biti samo Meghan, glumica ili Rachel iz serije 'Suits', već će dobiti službenu kraljevsku titulu kojom će ju većina javnosti morati oslovljavati. Titula koju će dobiti najvjerojatnije će biti princeza od Walesa ili vojvotkinja od Sussexa.

6. Promijenit će joj se i stil odijevanja

Još uvijek može uživati u ležernom i trendi načinu odijevanja, no kada postane princeza ili vojvotkinja, uslijedit će potpuni stilski preokret. Češće ćemo ju viđati u formalnijim elegantnijim i otmjenijim varijantama, baš kako to čini i omiljena Kate Middleton.

  • +16
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

7. Živjet će puno raskošnije nego danas

Iako se trenutno nema na što požaliti jer joj karijera ide uzlaznom putanjom, a bogatstvo projcenjuje na približno pet milijuna dolara Meghan Markle udajom za princa živjet će mnogo raskošnije i bez puno brige oko novčanih problema. Nedavno je objavljeno bogatstvo njezina odabranika, koje je procijenjeno na 30 milijuna funti, pa smo sigurni kako zgodnoj Amerikanki zaista neće ništa nedostajati. Osim toga, u sklopu službe proputovat će svijet.

Kuća Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
Buckinghamska palača Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia