POSLOVNE ZAVRZLAME

Sve što trebate znati o seriji koja je proslavila buduću princezu Meghan Markle

25.09.2017 u 06:40

Bionic
Reading

Američka serija 'Suits' koja se već sedam sezona snima u Kanadi, osvojila je srca gledatelja zahvaljujući atraktivnim glavnim likovima, uzbudljivim zapletima i profinjenom smislu za humor, a ženski dio publike ne može prestati hvaliti garderobu glavnih glumica

Poslovni svijet komercijalnog prava i svakodnevni zapleti unutar zamršenih međuljudskih odnosa između kompetitivnih kolega, pokazali su se kao savršeni recept za visoku gledanost koju posljednjih nekoliko godina ostvaruje američka serija 'Suits'.

Prvo emitiranje bilo je u lipnju 2011. godine, dok je samo godinu dana nakon toga serija ostvarila dvije nominacije za nagradu People's Choice.  

Iako se serija snima u Torontu, radnja je smještena u najživlje financijsko središte svijeta, grad New York. Fiktivna odvjetnička tvrtka kojoj je u fokusu komercijalno pravo, bavi se ključnim slučajevima u kojima sudjeluje jedan od glavnih odvjetnika Mike Ross, kojeg utjelovljuje glumac Patrick J. Adams. 

  • +11
'Suits' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zanimljiva činjenica koju gledatelji možda nisu znali jest da se Patrick u slobodno vrijeme bavi i fotografijom. Većina prekrasnih fotografija koje možemo vidjeti u njegovu uredu, njegova su djela.

U seriji tumači lik bivšeg studenta prava koji vodi glavne slučajeve iako njegov šef Harvey Specter kojeg utjelovljuje glumac Gabriel Macht, zna da nikada nije diplomirao.

Kroz sve zanimljivije epizode upoznajemo i ostatak glumačke postave koju čine Rick Hoffman, Sarah Rafferty, Gina Torres te trenutno vrlo popularna Meghan Markle, djevojka britanskog princa Harryja.

  • +16
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Možda najatraktivniji ženski lik u seriji je onaj Jessice Pearson koja tumači šarmantnu, ali isto tako britku i izuzetno sposobnu odvjetnicu, iako ona u sedmoj sezoni odlazi radi snimanja posebne serije upravo o spomenutu liku.

'Lik Jessice Pearson, koju tako izvrsno oživljava Gina Torres, osvojio je srca fanova diljem svijeta. USA Network iznimno je sretan što će raditi s Ginom, Aaronom Korshom, cijelim produkcijskim timom 'Suitsa' i našim partnerima iz UCP-a, kako bismo svi zajedno istražili uzbudljivu novu fazu Jessicine priče', rekao je nedavno za medije predsjednik NBC-ova zabavnog programa Chris McCumber.

Osim svojom ulogom, Jessica je simpatije, pogotovo ženske publike, osvojila i stilskim kombinacijama. Besprijekorni uredski look pomno izabranih skupocjenih detalja, malo tko je propustio.

Komplicirani ljubavni odnosi između nekih od likova, također se isprepliću unutar nekoliko sezona, pa je i to jedan od razloga popularnosti tog televizijskog hita.

Zanimljivo je pratiti koliko poslovni uspjeh danas diktira život i koja je granica između karijere i ljubavi u gradu koji nikada ne spava.

Ono što će vas možda nasmijati jest činjenica da je Rick Hoffman koji u seriji tumači lik Louisa, alergičan na mačke. Iako Louis ima opsesiju mačkama, glumac Rick Hoffman koji ga glumi toliko je alergičan na sve životinje, pogotovo mačke, da ga nakon snimanja svake scene sa životinjama pregledavaju kako slučajno ne bi koja dlaka ostala na njemu.

Our cast interview for the Today Show airs this Sunday at 8AM!!! #suits #suitors

A post shared by Rick Hoffman (@rickehoffman) on

Premda se serija proslavila pod nazivom 'Suits', što u doslovnom prijevodu znači odijela, logično s obzirom na to koliko se odijela tijekom samo jedne epizode promijeni na glavnim likovima, producenti su nedavno otkrili da je prvotni naziv trebao biti 'A Legal Mind'.