kraj jednog poglavlja

Meghan Markle snimila posljednje kadrove i zauvijek rekla zbogom glumi

15.11.2017 u 14:01

Bionic
Reading

Pitanje je dana kada će se poznata brineta, glumica Meghan Markle, preseliti u London i započeti zajednički život sa svojim odabranikom, princem Harryjem. U međuvremenu obavlja svoje posljednje obveze prije velike životne prekretnice

I službeno je! Meghan Markle odriče se glume zbog ljubavi prema britanskom princu Harryju. Ovih je dana snimila svoje posljednje kadrove u američkoj odvjetničkoj drami 'Suits' u kojoj igra lik asistentice Rachel.

'Meghan zna da se ne može istovremeno baviti glumom i djelovati kao princeza i zato će rado žrtvovati svoju dosadašnju karijeru radi ljubavi', rekao je nedavno izvor blizak slavnoj glumici i dodao kako je ona svoj odlazak iz serije 'Suits' već dogovorila sa šefovima.

Fotografi su ovih dana ulovili zgodnu brinetu prilikom izlaska sa seta, kada je zbog hladnih vremenskih uvjeta u Torontu, u kojem se snima serija, nosila debelu zimsku jaknu i tople čizme. 

  • +11
'Suits' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Između ostalog, ljubitelje ove hit serije prije nekoliko je dana zatekla činjenica da još jedan lik napušta postavu. Radi se naime o glumcu Patricku J. Adamsu, koji utjelovljuje lik Mikea, s kojim Meghan gradi i romantičan odnos u seriji.

'Patrick je već davno odlučio da će napustiti show. Jednostavno se želi posvetiti drugim stvarima i osjeća kako je došlo vrijeme da zatvori ovo poglavlje. Osim toga, on i Meghan čekali su prigodan trenutak. No serija se neće prestati snimati. Gabriel Macht (glavni lik u seriji) potpisao je novi ugovor. Dakle postojat će i osma, ali i deveta sezona serije', rekao je jedan od izvora američkim tabloidima.

  • +8
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sedma sezona završit će vjenčanjem Mikea i Rachel, što je bio izvrstan povod 36-godišnjoj Meghan da napusti seriju.

Osim što je to bio prigodan trenutak za napuštanje glumačkog svijeta, lijepoj Amerikanki bila je to svojevrsna uvertira u ono što ju uskoro očekuje. 

Prema sve glasnijim šuškanjima stranih medija, kraljevsko vjenčanje mlađeg sina princeze Diane i princa Charlesa sve je bliže.

  • +12
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svadbena zvona uskoro bi se mogla čuti, a time bi se ovoj glumici znatno promijenio život.

Meghan Markle dobit će u tom slučaju službenu titulu princeze, promijenit će stil odijevanja, živjet će mnogo raskošnije nego danas, bavit će se humanitarnim radom, često će u pratnji princa Harryja sudjelovati na kraljevskim putovanjima diljem svijeta, a istovremeno odreći će se svoje najveće ljubavi - glume.