ŠTO ĆE REĆI KRALJICA?

Prvi poljupci u javnosti princa Harryja i Meghan Markle pred njezinom majkom

02.10.2017 u 12:24

Bionic
Reading

Da je njihova veza itekako ozbiljna, govori i to da su na završnu ceremoniju Invictus Gamesa u Torontu zaljubljeni princ Harry i Meghan Markle stigli u društvu njezine majke Dorije Ragland. Dobra glazba očito ih je ponijela, jer princ Harry nije mogao skinuti pogled, ali ni ruke sa svoje djevojke, samo - što će na sve to reći njegova baka, britanska kraljica, ne zna se

Ni mnoštvo oko njih ni majka Meghan Markle nisu zasmetali zaljubljenom princu Harryju da nježno poljubi svoju djevojku. Na završnoj ceremoniji Invictus Games, internacionalnom događanju namijenjenom paraolimpijcima, čiji je pokrovitelj upravo princ Harry, smješteni u zamračenom VIP-u mislili su da su sigurni od pogleda.

  • +8
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ipak, njihova šaptanja na uho i nježni poljupci ostali su zabilježeni mnogobrojnim fotoaparatima i kamerama. 36-godišnja glumica na događanje, održano u Torontu, došla je u pratnji najbolje prijateljice, kanadske stilistice Jessice Mulroney. Odjevena u kaput Badgley Mischke, vrijedan 178 dolara, traperice Everlane i cipele Jimmy Choo, diskretno se smjestila u ložu nedaleko od pozornice.

Uz njih je bio i njezin blizak prijatelj Markus Anderson, koji je zapravo upoznao Meghan Markle s Harryjem još prošle godine, kao i njezina majka Doria Ragland, učiteljica joge koja živi u Los Angelesu. Činjenica da je njezina majka doletjela iz Amerike u Kanadu govori u prilog ozbiljnosti njihove veze.

Upravo se majka Meghan Markle najviše rasplesala na hitove koje su izvodili Bruce Springsteen i Bryan Adams, a trenutak kada se princ Harry spustio na pozornicu kako bi pozdravio sve prisutne ostavio je bez riječi lijepu kanadsku glumicu, koja nije mogla sakriti ponos.

Prije negoli se spustio do pozornice, Harry je nježno poljubio svoju djevojku u obraz. Iako su se silno, tijekom posljednjih 14 mjeseci, trudili držati svoju vezu podalje od očiju javnosti, ovo je već treći put ovoga tjedna da se zajedno pojavljuju u javnosti.

#princeharry #meghanmarkle #love #truelove #invictusgames #toronto #canada

Objavu dijeli Prince Harry (@princeharryofengland)