nakon 44 godine braka

Slavnog voditelja pogodile tužne vijesti koje mijenjaju sve

27.01.2024 u 13:39

Bionic
Reading

Jay Leno je oženio Mavis 1980. godine, a nakon 44 godine braka, još je jednom pokazao svoju ljubav potpunom brigom o njoj uslijed teške bolesti

Jay Leno, jedan od najslavnijih novinara na svijetu, primio je šokantne vijesti kada je njegovoj supruzi Mavis dijagnosticirana Alzheimerova bolest, a prema posljednjim novostima, njeno stanje ubrzano se pogoršava.

Prema saznanjima portala Page Six, bolest je toliko uznapredovala da je američki voditelj (73) zatražio potpuno skrbništvo nad 77-godišnjom suprugom.

Umirovljeni voditelj kultnog 'Tonight Showa' suprugu je upoznao još u 70-ima nakon što je nastupio u popularnom komičarskom klubu Comedy Store u Los Angelesu, a par se vjenčao 1980. godine.

  • +3
Jay Leno Izvor: Profimedia / Autor: Monica Schipper / Getty images / Profimedia

U 44 godine braka nisu imali djece, za što je Mavis jednom preuzela 'zaslugu'.

'Sjećam se da sam rekla svojoj majci kada sam imala 7 ili 8 godina da se nikada neću udati niti imati djecu. Uvijek sam imala ideju da se nikad neću udati... Ali, s Jayem sam počela shvaćati da je ovo prvi put da sam bila s nekim tko mi stvara savršen, miran osjećaj da sam stigla na svoje odredište', rekla je za Washington Post 2014. godine.

Mavis je bila uz Jaya kad se vratio na pozornicu komedije u studenom 2022. nakon što je zadobio opekline trećeg stupnja na licu i rukama koje su nastale uslijed eksplozije automobila.