na dodjeli nagrada

Slavni redatelj brutalno ismijao Toma Cruisea pa mu poručio: 'Imaš 60 godina i nisi dobro'

20.02.2023 u 10:29

Bionic
Reading

Redatelj Judd Apatow na dodjeli nagrada Američkog udruženja redatelja nije štedio šale na račun Toma Cruisea, kojima je iznenadio sve prisutne

Na dodjeli nagrada Američkog udruženja redatelja u prvom planu bio je redatelj Judd Apatow (40-Year Old Virgin, Knocked Up, This is 40) koji je na pozornici nizao šalu za šalom na račun glumca Toma Cruisea.

Direktor filma 'Kaos u glavi' dao si je oduška i našalio se Cruiseovom visinom, željom da samostalno izvodi opasne akcijske scene, njegovim scijentološkim uvjerenjima i odgoju djece koju ima s Nicole Kidman i Katie Holmes.

'Sjećate li se kada je Tom Cruise skakao po kauču i svi smo mislili 'koji je to luđak!'' započeo je Apatow prisjećajući se kontroverznog nastupa 55-godišnjeg glumca kod Oprah 2005. godine pa nastavio:

'Sada ga gledamo kako se baca s litica na motoru i mislimo - 'ma dobro je Tom'. Ne, Tom nije dobro. Netko mu treba objasniti da se ovakve stvari mogu odraditi i računalno. Imaš 60 godina. Smiri se', narugao se komičar holivudskoj zvijezdi.

No Apatow tu nije stao, već je šale učinio vrlo osobnima, okrenuvši ih u smjeru glumčevih privatnih izbora.

  • +4
Judd Apatow Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Jedino čega se stvarno boji je, čini se, zajednička skrb nad djecom i antidepresivi. Danas sam poduplao dozu Prozaca samo za ovo. Zbog ovog! Što mislite, što bi Tom pomislio da ne uzima toliko antidepresiva? Vjerojatno nešto u stilu: 'Nema šanse da skočim s ove litice kad sam toliko brutalno bogat.''

Ovom šalom referirao se na njegovo troje djece, od kojih Tom ima dvoje iz braka s Nicole Kidman i jedno s Katie Holmes. Također, glumac je javno izrazio protivljenje uzimanju antidepresiva, što je u skladu s njegovim religijskim uvjerenjima.

Kada se već dotakao ovako delikatnih tema, Apatow nije prezao ni od klasičnih šala na račun glumčeve visine koja iznosi 170 centmetara.

  • +12
Tom Cruise Izvor: Profimedia / Autor: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Specijalni efekti u 'Mavericku' toliko su dobri da nisam uspio vidjeti čak ni gomilu telefonskih imenika na kojima je Tom sjedio kako bi dohvatio kontrole aviona', rekao je komičar.

Cruise nije bio prisutan na dodjeli nagrada, no bili su ondje producent 'Mavericka' Jerry Bruckheimer i režiser Joseph Kosinski. Prema izvještaju Varietyja, nisu djelovali kao da su im šale bile imalo zabavne, a tek treba vidjeti što će na sve to reći slavni glumac.