PREŠAO SVE GRANICE

Slavni chef našao se na meti javnosti zbog seksističkog obraćanja Sofiji Vergari

08.01.2019 u 22:08

Bionic
Reading

Proslavljeni chef Gordon Ramsay našao se na meti javnosti zbog neprimjerenog ponašanja u intervjuu iz 2010. godine koji je nedavno počeo kružiti po društvenim mrežama

Riječ je o isječku iz televizijske emisije 'The Tonight Show' s Jay Lenom u kojoj su gostovali Gordon Ramsay i Sofia Vergara. Tijekom intervjua Ramsay se svo vrijeme nedolično ponašao i dobacivao seksističke pošalice na račun glumičina izgleda i ponašanja u krevetu, na što je vidno zatečena glumica pokušala ostati pribrana i vratiti tok intervjuu na pravi put.

Sve je počelo kada je glumica komentirala svoj isječak iz serije 'Moderna obitelj', rekavši kako u stvarnom životu ne vrišti kao u seriji. 'Stvarno? Samo u spavaćoj sobi?', glasio je Ramsayjev komentar, no na tome nije stao.

Vergara je komentirala navodnu izjavu da će, osvoji li serija Emmy, trčati Sunset Boulevardom gola, našalivši se kako je to glupost jer ne može trčati zbog problema s koljenom, a Gordon je nastavio dobacivati neprimjerene komentare.

U jednom trenutku Ramsay je Vergaru lupio po bedru, što je glumicu potpuno izbacilo iz takta pa mu je uzvratila da ju ne dodiruje.

Jedan od glumičinih obožavatelja podijelio je na Twitteru video u opis u kojem ističe kako 'Vergara nije zaslužila da je se tretirana na ovaj način'.te kako je Ramsayjevo ponašanje 'jako neugodno'. Video je ubrzo pokrenuo lavinu neodobravajućih komentara, a mnogi smatraju kako je i više nego očito da je Vergara uvrijeđena i ljuta, ali i kako nije željela napraviti scenu te kako je ovakvo ponašanje jedan oblik uznemiravanja.

Nakon svih Ramsayjevih neumjesnih kometara, Vergara je na španjolskom prokomentirala - 'Ovaj lik me ne poštuje', a čini se kako se većina twitteraša s njome slaže.

Lijepa Kolumbijska ranije je otvoreno govorila na temu objektivizacije žena s kojom se, nažalost, često susretala tijekom svoje karijere. Također je u jednom intervjuu rekla kako ne vidi čemu tolika drama oko Ramsayjeva ponašanja te kako je dovoljno samouvjerena da ju takve stvari ne pogađaju.