PRINOVE NA PUTU

'Baby boom' na svjetskoj društvenoj sceni: Slavni parovi u slatkom iščekivanju

02.01.2019 u 09:57

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana krenula su nagađanja da francuski glumac Vincent Cassel očekuje prinovu sa svojom novom suprugom Tinom Kunakey. Šuškanja su se obistinila, a osim njih bebice ću u 2019. dočekati još neki poznati parovi

Sada je i službeno, francuski glumac Vincent Cassel i 21-godišnja manekenka Tina Kunakey postat će roditelji. Slavni 52-godišnjak potvrdio je nagađanja preslatkim videom koji je objavio na društvenim mrežama i tako razveselio cijelu vojsku obožavatelja.

Novopečeni supružnici, koji su krajem kolovoza izrekli sudbonosno 'da' trenutno odmaraju u Brazilu odakle su u bikinijima poslali pozdrave. Pritom je do izražaja došao Tinin trudnički trbuščić, koji je zaljubljeni glumac neprestano gladio dajući do znanja da se iznimno veseli ponovnoj očinskoj ulozi.

Naime, Vincent ima dvije kćeri, Devu i Léonie iz prethodnog braka s Monicom Bellucci.

  • +8
Vincent Cassel i Tina Kunakey Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Radosne vijesti ovih su se dana širile i u kući britanskog chefa Gordona Ramsaya. Njegova šesteročlana obitelj proširit će se za još jednog člana. Samo nekoliko dana nakon što su proslavili 22. godišnjicu braka Gordon i supruga Tana saznali su da će dobiti peto dijete.

Već imaju 21-godišnju kćer Megan, 17-godišnju Matildu te 19-godišnje blizance Jacka i Holly.

Po četvrti puta otac će ove godine postati slavni američki košarkaš Kobe Bryant. On i supruga Vanessa očekuju četvrtu kćer.

'Vanessa i ja sretni smo što vam možemo priopćiti da očekujemo još jednu djevojčicu koja će se pridružiti Nataliji, Gianni i Bianki', napisao je 40-godišnji sportaš na Instagramu.