BIJEG U TOPLIJE KRAJEVE

Okružena najmilijima: Ovako izgleda odmor Sofije Vergare na egzotičnim Bahamima

31.12.2018 u 20:38

Bionic
Reading

Lijepa Kolumbijka Sofia Vergara koja se proslavila ulogom temperamentne Glorije u hit seriji 'Moderna obitelj', božićne i novogodišnje blagdane provodi u društvu svog supruga Joea i članova obitelji s kojima je vrlo bliska na Bahamima

Sofia svaki slobodan trenutak nastoji provesti u blizini svojih najbližih s kojima ove zime uživa daleko od svog doma - egzotičnim Bahamima.

  • +9
Obiteljska idila Sofije Vergare Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tamo su se ona i suprug, markantni glumac Joe Manganiello s kojim se vjenčala 2015., prepustili pravim ljetnim radostima, upijajući zrake sunca i uživajući u kupanju.

Budući da Joe upravo u tom razdoblju između Božića i Nove godine slavi rođendan, Sofia mu je priredila nezaboravni tulum i poslala dirljivu poruku putem društvenih mreža.

'Ti si nevjerojatan. Tvoja strast za životom i sve što radiš su tako inspirirajući! Za još puno godina s tobom, sretan ti rođendan', poručila mu je ispod fotografije na kojoj je prezgodni Joe bez majice.

Par koji je na glasu kao jedan od najstabilnijih u Hollywoodu, upoznao se 2014. godine, a krajem iste godine objavili zaruke.

  • +15
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sofia i Joe vjenčali su se u studenom 2015. godine na Floridi priredivši raskošno vjenčanje za nekoliko stotina uzvanika.