ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

Slavnu pjevačicu nakon raskida zaruka tješi princ

19.04.2017 u 15:16

Bionic
Reading

Australski mediji raspisali su se o novoj navodnoj vezi Kylie Minogue s princom Andrewom, vojvodom od Yorka. Vijest da popularna pjevačica stvarno ljubi princa nakon prekida zaruka s Joshuom Sasseom šokirala je mnoge

Iako je još nedavno govorila kako će uzeti prezime zaručnika Joshue Sassea kad se vjenčaju, to je završilo nesretno. Kylie Minogue prekinula je s glumcem i izbacila ga iz zajedničkog stana u Londonu. Nešto više od mjesec dana nakon nesretnog događaja, čini se da pjevačica ponovno ljubi, i to ni više ni manje nego sina kraljice Elizabete, princa Andrewa. 

Ovu pomalo bizarnu i šokantnu vijest prenijeli su australski mediji, a ubrzo i ostatak svijeta. Princ Andrew i Kylie Minogue navodno su nerazdvojni od njezina prekida zaruka te u vezi već nekoliko tjedana. 

Kylie Minogue i kraljevska obitelj Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'U ovom trenutku su nerazdvojni, Andrew je sto posto obuzet', rekao je jedan od izvora, no ni pjevačica ni princ nisu komentirali medijske navode. 

Lijepa 48-godišnjakinja već godinama je u dobrim odnosima s britanskom kraljevskom obitelji, pa tako i s 57-godišnjim princom Andrewom s kojim je odnose navodno produbila nakon što joj je princ Philip nedavno uručio nagradu u dvorcu Windsor.

 Prva prilika za izlazak u javnost, ako je ova priča istinita, bit će vjenčanje mlađe sestre princeze Kate Middleton Pippe.