PREKID UMJESTO VJENČANJA

Ljubomorna Kylie Minogue naprasno raskinula zaruke

03.02.2017 u 10:27

Bionic
Reading

Iako je još donedavno pričala o svom vjenčanju iz bajke s 19 godina mlađim glumcem Joshuom Sasseom, vijest da je Kylie Minogue raskinula zaruke, iznenadila je mnoge. Svi su se ponadali da je 48-godišnja australska pjevačica napokon pronašla sreću u ljubavi, no čini se da je velika razlika u godinama učinila svoje, a britanski glumac navodno ju je varao sa španjolskom glumicom Martom Milans

Još prije nekoliko dana s uzbuđenjem je pričala o svom vjenčanju te kako će uzeti njegovo prezime čim se vjenčaju. No, kako donosi DailyMail, australska pjevačica Kylie Minogue prekinula je zaruke sa britanskim glumcem Joshuom Sasseom. Navodno je 48-godišnja Kylie iz svog londonskog doma izbacila 29-godišnjeg Sassea, nakon što je doznala kako se on poprilično zbližio sa španjolskom glumicom Martom Milans. Svađe su krenule prije Kylienog odlaska na pariški Tjedan mode prošlog mjeseca, a po povratku u London odlučila je završiti njihovu ljubavnu priču - skinula je zaručnički prsten, a izvori bliski paru tvrde kako ju je cijela situacija pogodila, te kako joj je slomljeno srce jer je mislila da je Sasse napokon onaj pravi. 'Nema više povjerenja u njega', rekao je izvor britanskom The Sunu.

Osmijeh na licu, zamijenile su suze i razočaranje

Sasse i njegova navodna ljubavnica, 34-godišnja Marta Milans, zbližili su se prošle godine u Kanadi na snimanju serije 'No Tomorrow'. Osoba koja je s njima snimala, rekla je kako je njihova 'povezanost' bila zapravo javna tajna. U intervjuu za emisiju na ITV-u, 'This Morning on Tuesday', koji je unaprijed sniman, Kylie se raspričala o planovima za vjenčanje. 'Definitivno ću uzeti njegovo prezime. Kylie Sasse zvuči odlično i za pozornicu.' Kada su se u veljači 2016. zaručili, Kylie nije krila sreću. 'Moji roditelji ga obožavaju. Zapravo, svi u obitelji misle da je divan. Josh me zaprosio prstenom koji je izrađen 1908. godine i savršen je.'

Peace.. sun.. friends .. @figuelove @bhoolucas #iamsuchaluckygirl

Fotografiju objavljuje Marta Martita M (@martamilans)

Navodno je španjolska glumica Marta Milans razlog zašto je Kylie Minogue izbacila zaručnika iz stana

Joshua Sasse i Marta Milans zbližili su se prošle godine u Kanadi na snimanju serije 'No Tomorrow'

Ukoliko se ovi medijski napisi pokažu istinitima, Joshua Sasse biti će još jedno ime na njezinom popisu neuspjeha. Kylie Minogue do sada i nije imala sreće u ljubavi, a njezini su je prekidi obilježili. Niti jedna od njezinih dugogodišnjih veza, s Jasonom Donovanom, Michaelom Hutchenceom, Olivierom Martinezom, Lennyjem Kravitzom i Andresom Velencosom, nisu završile sretno, već, dapače, u suzama.

A tako je, čini se, završila i ova, s 19 godina mlađim odabranikom, za kojeg je Kylie Minogue uvijek tvrdila kako je on onaj pravi, bez obzira na veliku razliku u godinama. 'Ne mogu opisati riječima koliko sam sretna. Jednostavno savršeno odgovaramo jedan drugome. On razumije mene i ja njega', izjavila je 2014. godine pjevačicu koja je raskidom zaruka pobila te izjave.