VELIKO IŠČEKIVANJE

Princ Harry dovodi djevojku Meghan na vjenčanje godine

18.04.2017 u 10:08

Bionic
Reading

Meghan Markle, potvrdila je svoj dolazak na vjenčanje Pippe Middleton. Američka tv zvijezda prisustvovat će na svečanosti u svibnju u pratnji svog dečka princa Harryja.

Za nešto više od mjesec dana pred oltar će stati mlađa sestra princeze Kate Middleton, Pippa Middleton sa svojim dugogodišnjim zaručnikom Jamesom Matthewsom. Svjetski su mediji već prenijeli sve detalje najiščekivanijeg vjenčanja godine, no tada još nije bilo poznato hoće se na obredu u crkvi Svetog Marka u Berkshireu, rodnom gradiću obitelji Middleton, pojaviti i Meghan Markle, djevojka princa Harryja. 

No, kako prenose strani mediji sada je i taj misterij riješen. Meghan Markle dolazi na vjenčanje u pratnji princa.  Nedavno se šuškalo kako Pippa ima strašnih problema s ljubomorom i kako ne želi Megan na svome vjenčanju, no čini se kako su to sve bili samo tračevi jer je zvijezda popularne američke serije 'Suits' već spremna za svečanost koja će se održati 20.svibnja.

A post shared by HELLO! Russia (@hello__ru) on

Slavlje iza samog crkvenog obreda odvit će se u raskošnom vrtu obiteljskog imanja Pippe Middleton, na kojem će prisustvovati oko 150 gostiju, a s kraljevskih dvora potvrdili su nedavno i kako će maleni princ George i njegova sestra princeza Charlotte imati svoju ulogu toga dana, naime mališani će biti zaduženi za nošenje prstenja lijepoj teti Pippi.

Ovo neće biti prva svadba na koju je princ Harry doveo svoju djevojku Meghan. Nedavno su se skupa pojavili na Jamajci, na vjenčanju njegovog najboljeg prijatelja Toma Inskipa. Par je u vezi nešto više od godinu dana, a da je ona itekako ozbiljna potvrđuju i izvori bliski njima.

'Oni će biti zaručeni do kraja ljeta.Otvoreno razgovaraju o budućnosti i vide svoj život zajedno.' rekao je izvor za jedan strani portal.