PUN POGODAK

Ista haljina osvojila Maju Šuput i Kylie Minogue

12.07.2016 u 19:47

Kylie Minogue i Maja Šuput

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Cropix

Bionic
Reading

Prekrasna duga haljina od svile s asimetričnim izrezom i volanom na dnu te s potpisom Stelle McCartney osvojila je australsku pop divu Kylie Minogue, a u sličnom modelu zasjala je i naša pjevačica Maja Šuput

Za razliku od Kylie, koja je na glamuroznoj zabavi londonskog Victoria and Albert Museuma ukrala šou pojavivši se u efektnoj dugoj haljini s jednom naramenicom i velikim volanom na porubu u jarkoj žutoj boji, Maja Šuput odlučila se za jednako upečatljivu narančastu nijansu.

Efektnoj haljini, kao stvorenoj za ljetne zabave, nije odoljela ni domaća pjevačica, a u skoro identičnom modelu koji je pokazala Kylie, Maja je zablistala na promociji japanki čije je zaštitno lice.

Poput australske pop dive, i ona je ostatku stylinga pristupila minimalistički te pustila da haljina zasluženo dominira lookom, a jedino je odabrala ruž u sličnoj koraljnoj nijansi.

Naizgled jednostavna haljina asimetričnog izreza ima tanko uže koje stvara nabore na prednjem dijelu i drži na okupu stražnji dio kojim dominira izazovni prorez što u potpunosti otkriva leđa. Još jedna posebnost ove bajkovite haljine je veliki volan na porubu.

Haljina koja je osvojila australsku pop divu dio je proljetno-ljetne kolekcije Stelle McCartney, a iako joj je cijena na ljetnom sniženju prepolovljena, i dalje košta paprenih 14.000 kuna.